Çözüldü hileyi sadece pubgde açamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
arkadaşlar menü düzeltildi fln ama tüm virüsle ilgili şeyleri kapatmama rağmen 0xC0000365hata kodunu alıyorum vanguard yok csgo ve lol scriptini yükleyebiliyorum sorunsuzca
temp temizledim pcyi yeniden başlattım

Çözüm
Merhabalar

Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.
Nefes Al Çocuk
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile çalışıyor ama senin bilgisayarda sıkıntı var sanırım pubg hilesi çalışıyor ama ban atıyor ama sende hilede acılmıyor anladığım kadarıyla

Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bende alıyodum 2 gün boyunca çözmeye çalıştım sonra oyunu bıraktım

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. Bu sorunu çözmek istiyorsanız bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...