Çözüldü Hileyle ilgili sorun (pubg mobile)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile çok iyi çalışıyor ama bazı adamları göstermiyor bazı silah vb şeyleri göstermiyor neden oluyor nasıl çözebilirim

Çözüm
c++ paketlerini yükle repair yap direct x repair yap bahsettiğin herşey ESP hilesi ve direkt olarak D3D ile alakalı

Ekran ayarlarını değiştir dynamic resolution falan kapat pencere mod dene.
h3is3nb3rq
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
c++ paketlerini yükle repair yap direct x repair yap bahsettiğin herşey ESP hilesi ve direkt olarak D3D ile alakalı

Ekran ayarlarını değiştir dynamic resolution falan kapat pencere mod dene.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar çoğunuz hatanın ne olduğunu dahi bilmiyor gelmişsiniz şunu yükle bunu yükle diyorsunuz yardımcı olacaksanız olun yorum kasmak için boş yorum atmayın. Spamlamaktan yoruldum. Sorun eklentiyle vs alakalı değil hilede bir bug var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oyunu kapatıp aç bazen dosya eksik yükleniyor yada çok oynayınca yapıyor oyunu kapatıp açınca düzelmiyorsa pc kapatıp açmalısın ozaman kesin düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardeş banamı gıcıksın benim yorumu siliyorsun uyarıyosun bendede aynısı oluyor ve öyle oynuyorum onada öyle oynamasını söyledim bunda yorumu silinecek ne var yorum kasma niyetim yok ayrıca
Post automatically merged:

Arkadaşlar çoğunuz hatanın ne olduğunu dahi bilmiyor gelmişsiniz şunu yükle bunu yükle diyorsunuz yardımcı olacaksanız olun yorum kasmak için boş yorum atmayın. Spamlamaktan yoruldum. Sorun eklentiyle vs alakalı değil hilede bir bug var.
herkezin yorumu silmezsin benim yorumu siliyorsun ben öyle oynuyorum onada öyle tavsiyede bulundum neden siliyorsun

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kardeş banamı gıcıksın benim yorumu siliyorsun uyarıyosun bendede aynısı oluyor ve öyle oynuyorum onada öyle oynamasını söyledim bunda yorumu silinecek ne var yorum kasma niyetim yok ayrıca
Post automatically merged:

herkezin yorumu silmezsin benim yorumu siliyorsun ben öyle oynuyorum onada öyle tavsiyede bulundum neden siliyorsun
Ben silmiyorum dostum ben yetkili değilim. Sadece demek istediğim ortada bir hata var ve yorumların çoğu yanlış yönlendirme ile hatalı bilgiler. Konuyu açan arkadaşa bir faydası olmuyor yani. Bu hiledeki bir hata ve sorunu eklenti yüklemek silip tekrar yüklemek değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...