benim önerim hile ayarlarını yanlış yapmışsın kapat tekrar aktive et ve ayarları kontrol et antrenman modundaArkadaşlar hile çok iyi çalışıyor ama bazı adamları göstermiyor bazı silah vb şeyleri göstermiyor neden oluyor nasıl çözebilirim
herkezin yorumu silmezsin benim yorumu siliyorsun ben öyle oynuyorum onada öyle tavsiyede bulundum neden siliyorsunArkadaşlar çoğunuz hatanın ne olduğunu dahi bilmiyor gelmişsiniz şunu yükle bunu yükle diyorsunuz yardımcı olacaksanız olun yorum kasmak için boş yorum atmayın. Spamlamaktan yoruldum. Sorun eklentiyle vs alakalı değil hilede bir bug var.
Ben silmiyorum dostum ben yetkili değilim. Sadece demek istediğim ortada bir hata var ve yorumların çoğu yanlış yönlendirme ile hatalı bilgiler. Konuyu açan arkadaşa bir faydası olmuyor yani. Bu hiledeki bir hata ve sorunu eklenti yüklemek silip tekrar yüklemek değil.kardeş banamı gıcıksın benim yorumu siliyorsun uyarıyosun bendede aynısı oluyor ve öyle oynuyorum onada öyle oynamasını söyledim bunda yorumu silinecek ne var yorum kasma niyetim yok ayrıca
Post automatically merged:
herkezin yorumu silmezsin benim yorumu siliyorsun ben öyle oynuyorum onada öyle tavsiyede bulundum neden siliyorsun