Hileyle oyun kasması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Sizdede uyumsuzluk varmı 50 fps filan alam pc 10 fps kadar düşüyo hile uyumsuzluğu yüzünden yoksa bitek bendemi öyle

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Dostum her yerde mi kasıyor yani mesela radar açıyoruz ya rakipleri çizgi ile gösteriyor bu çizgiler yüklenirken felan mı kasıyor yoksa sürekli oyun bitene kadar mı kasıyor ?

Üye
9 HİZMET YILI
hileden dolayı bir performans düşmesi oluyor tabii ki.Ama senin dediğin kadar değil, emülatördeki ayarlarını kontrol et istersen

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Görev Yöneticisinden Emülatörün .exe bul ve Ayrıntılar de sağ tıkla Öncelik Ayarla / Yüksek ondan sonra hilenin uzantısını bularak sağ tıkla ve ona da düşük olarak önceliği ata bir nebze yardımcısı olur. Ek olarak Emülatörün de içerisinde bulunan kendi ayarlarını da sistemine göre ayarlar isen bir nebze rahatlatır seni.

Dedektif Mithra
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o hilelerin arkadasında o kadar kod yatıyorkı hepsı oyununu yavaslatır zamanında vbnette tımer yavaslattıgından dolayı farklı bır yonteme gecmıslerdı hıleden dolayı kasma olması normal yanı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum her yerde mi kasıyor yani mesela radar açıyoruz ya rakipleri çizgi ile gösteriyor bu çizgiler yüklenirken felan mı kasıyor yoksa sürekli oyun bitene kadar mı kasıyor ?
sürekli oyun bitene kadar çok nadir 1 dakikalığına eski haline geri dönüyo akıcılığa direk adamlara saldırıyorum sonra yine bozuluyo fps düşüyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...