Hindistan Bakanı, Apple'ın Yatırım ve İhracatını Üçe Katlayabileceğini Söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
:yazı:
Hindistan Endüstri ve Ticaret Bakanı, Apple'ın Hindistan'daki yatırımını ve ihracatını üç katına çıkarabileceğine inandığını söyledi. Apple CEO'su Tim Cook ile bir görüşme yaptıktan sonra konuşan bakan, Apple'ın Hindistan'da yeni bir üretim tesisi açması ve bölgedeki tedarik zincirini güçlendirmesi gerektiğini belirtti. Hindistan'ın yeni sanayi politikalarının da yabancı yatırımları teşvik edeceğine inanıyor.

Bakan ayrıca, Hindistan'ın elektronik üretim sektörünün dünya genelinde hızla büyüdüğünü ve Hindistan'ın dünyanın önde gelen elektronik üreticileri için bir üretim üssü haline geldiğini vurguladı. Apple, geçtiğimiz yıllarda Hindistan'da üretim yapmak için bazı girişimlerde bulundu, ancak hala iPhone'larının çoğunu Çin'de üretiyor.

Apple'ın Hindistan'da üretim yapması, hem Hindistan ekonomisine katkıda bulunacak hem de Apple'ın üretim zincirini çeşitlendirerek olası tedarik sorunlarını azaltacaktır. Ancak, Hindistan'da yerli üreticilere verilen vergi indirimleri gibi yerli üretimi teşvik eden politikalar nedeniyle, Apple'ın Hindistan'da üretim yapması önemli zorluklarla karşılaşabilir.

Hindistan'da Apple'ın popülerliği hızla artıyor ve Hindistanlı tüketiciler, iPhone'lar ve diğer Apple ürünleri için büyük bir pazar oluşturuyor. Bu nedenle, Apple'ın Hindistan'daki yatırımını artırması, hem Apple hem de Hindistan için önemli bir fırsat sunabilir.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bakalım hindistan ne yapacak.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Amerika tehtid'i git gide Çine yaklaşıyor son zamanlarda hindistandada büyük ticari atılımlar olmuştu onun haricinde aya gidilme projesi ilede büyük bir yankı uyandırmıştı bakalım neler olucak.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Premium segmentte 2022 kasım (son çeyrek) zaten Iphone 13 en çok satan model olmuştu %40 pazar payıyla liderdi , ancak orta ve alt segment için fabrika ve vergi indirimleri şart , aksi takdirde xiaomi 'yi yakalaması imkansız görünüyor.

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
doğru söylemiş en çok nüfuslu 2. ülke 5 bile aktlar

You Fought well but on the wrong side
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çin ve Amerika didişmesi ülkelere yayılıyor kaynaz az insan çok

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Hindistan Bakanı, Apple'ın Hindistan'daki yatırımını üç katına çıkarabileceğine inanıyor. Tim Cook ile görüşmenin ardından, yeni üretim tesisi açma ve tedarik zincirini güçlendirme konularında önerilerde bulundu. Bu adım, Hindistan ekonomisine katkı sağlayabilir ve Apple'ın tedarik çeşitliliğini artırarak sorunları azaltabilir. Ancak, yerli üretimi teşvik eden politikalar nedeniyle zorluklarla karşılaşabilirler. Hindistan'da Apple'ın popülerliği arttıkça, bu adım hem şirket hem de ülke için önemli bir fırsat sunabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...