hipapmaho kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Çocukken ilkkez gördüğünde odadan kaçtığı ama 11 yaşından beri bağımlısı olduğu bilgisayarda [BENİM ZAMANIMDA WİNDOWS 98 VARDI) bir çok oyunların açıklarını bulup program olarak olmasada online oyunlarda hile yapmış kendi çapında önlem almış oyunlarda her türlü istediği gibi hile yapabilen bir kişiyim.

İlk bilgisayar oyunu oynadığımda oyunun mantığını çözmüş ve oyunda baya bi lvl atladığımda internet cafecide dahil bütün hepsi benim başıma toplanmış beni izliyordu. hile konusunda bir çok hile programları bulup microsoftun aşırı tehlikeli olarak gördüğü virüsleri export atarak bir çok kişinin bilgisayarını halletmiş biriyim. VPN le bile yapılamayanları yaptığımdan dolayı 6 kere BİMER e şikayet edildim. Savcılık benim bilgisayarı ele geçirdiğinde hiç bişey bulamadı.

Şantaj yapılan birini bile kurtarmışlığım var.

mesajları okudum da insanlar beni tam anlamıyla 4 4lük hacker zannetmiş. Ben 4 4lük bir hacker değilim basit bir lamerim zaten iyibir hacker olduğumu da iddaa etmiyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Çocukken ilkkez gördüğünde odadan kaçtığı ama 11 yaşından beri bağımlısı olduğu bir çok oyunların açıklarını bulup program olarak olmasada online oyunlarda hile yapmış kendi çapında önlem almış oyunlarda her türlü istediği gibi hile yapabilen bir kişiyim.

İlk bilgisayar oyunu oynadığımda oyunun mantığını çözmüş ve oyunda baya bi lvl atladığımda internet cafecide dahil bütün hepsi benim başıma toplanmış beni izliyordu. hile konusunda bir çok hile programları bulup microsoftun aşırı tehlikeli olarak gördüğü virüsleri export atarak bir çok kişinin bilgisayarını halletmiş biriyim. VPN le bile yapılamayanları yaptığımdan dolayı 6 kere BİMER e şikayet edildim. Biöer benim bilgisayarı ele geçirdiğinde hiç bişey bulamadı.

Şantaj yapılan birini bile kurtarmışlığım var.
Buna kanıt olarak birşeyler gösterebilirmisin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Buna kanıt olarak birşeyler gösterebilirmisin

BİMER e şikayet edilme konusunda herhangi bir kanıt sunamam. Çünkü kanıt sunarsam bi şikayette kodesi boylarım çünkü o belgelerde adımda yazacak olduğundan ben burada itiraf ettiğimden dolayı direk bunu delil olarak sayacaklar o yüzden kodesi boylama durumum var. O konuda delil sunamam. Şuan ben bütün sistemlerde Fransada görünüyorum isteseler beni tutuklayamazlar. Bazı internet sitelerinde bütün devlet adamlarına edilmiş küfürlerim var. Hadi beni yakalasınlar.

ha diğer konuda delil istersen söyle bana online bir oyun ve ne yapmamı istiyorsan onu söyle delil sunarım. Şuan ben kotalı internet kullanıyorum ayın 10 unda sınırsıza geçecem istersen ayın 11 inde sana kendi hazırladığım veri tabanını gönderirim uploadla Microsoftdan kurtulursun.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI

onlar multimedia online oyun. onlarda programsız hile yapamam benim benim hile taktiğim sahte hesaplar açıp kendime yardım gönderiyorum ama açtığım sahte hesaplar banlanıyor sadece. Ayriyettende ben kendimi övmek için bu konuyu açmadım ki insanlar kendini tanıtıyordu bende oyüzden açtım senin bana inanıp inanmamana ihtiyacım yok. Ayriyettende ben memoryhackers gibi profesyonel bir hacket değilim.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
onlar multimedia online oyun. onlarda programsız hile yapamam benim benim hile taktiğim sahte hesaplar açıp kendime yardım gönderiyorum ama açtığım sahte hesaplar banlanıyor sadece. Ayriyettende ben kendimi övmek için bu konuyu açmadım ki insanlar kendini tanıtıyordu bende oyüzden açtım senin bana inanıp inanmamana ihtiyacım yok. Ayriyettende ben memoryhackers gibi profesyonel bir hacket değilim.
zaten ben sana inanmıyorum demedim yapmış olabilirsin su an fransadada gözüküyor olabilirsin ama sen dedinki bir online oyun söyle bende söyledim niye kızdınki şimdi

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
zaten ben sana inanmıyorum demedim yapmış olabilirsin su an fransadada gözüküyor olabilirsin ama sen dedinki bir online oyun söyle bende söyledim niye kızdınki şimdi

benim hile yapabildiğim oyunlar tarayıcı üzerinden mobil strike gibi oyunlar varya onlara yapıyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
ben half life oynayan zaman noclip yazıp hacker olduğumu sanıyordum adam ne yapmış

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
VB.NET veya c# projelerin varsa at

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
mesajları okudum da insanlar beni tam anlamıyla 4 4lük hacker zannetmiş. Ben 4 4lük bir hacker değilim basit bir lamerim zaten iyibir hacker olduğumu da iddaa etmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...