- Yasaklandı
-
Buna kanıt olarak birşeyler gösterebilirmisinÇocukken ilkkez gördüğünde odadan kaçtığı ama 11 yaşından beri bağımlısı olduğu bir çok oyunların açıklarını bulup program olarak olmasada online oyunlarda hile yapmış kendi çapında önlem almış oyunlarda her türlü istediği gibi hile yapabilen bir kişiyim.
İlk bilgisayar oyunu oynadığımda oyunun mantığını çözmüş ve oyunda baya bi lvl atladığımda internet cafecide dahil bütün hepsi benim başıma toplanmış beni izliyordu. hile konusunda bir çok hile programları bulup microsoftun aşırı tehlikeli olarak gördüğü virüsleri export atarak bir çok kişinin bilgisayarını halletmiş biriyim. VPN le bile yapılamayanları yaptığımdan dolayı 6 kere BİMER e şikayet edildim. Biöer benim bilgisayarı ele geçirdiğinde hiç bişey bulamadı.
Şantaj yapılan birini bile kurtarmışlığım var.
Buna kanıt olarak birşeyler gösterebilirmisin
Buna kanıt olarak birşeyler gösterebilirmisin
zulu yap inancam aim,no reload,fly,godmode,speedsöyle bana online bir oyun ve ne yapmamı istiyorsan onu söyle delil sunarım.
zulu yap inancam
zaten ben sana inanmıyorum demedim yapmış olabilirsin su an fransadada gözüküyor olabilirsin ama sen dedinki bir online oyun söyle bende söyledim niye kızdınki şimdionlar multimedia online oyun. onlarda programsız hile yapamam benim benim hile taktiğim sahte hesaplar açıp kendime yardım gönderiyorum ama açtığım sahte hesaplar banlanıyor sadece. Ayriyettende ben kendimi övmek için bu konuyu açmadım ki insanlar kendini tanıtıyordu bende oyüzden açtım senin bana inanıp inanmamana ihtiyacım yok. Ayriyettende ben memoryhackers gibi profesyonel bir hacket değilim.
zaten ben sana inanmıyorum demedim yapmış olabilirsin su an fransadada gözüküyor olabilirsin ama sen dedinki bir online oyun söyle bende söyledim niye kızdınki şimdi
VB.NET veya c# projelerin varsa atonlar multimedia online oyun. onlarda programsız hile yapamam benim benim hile taktiğim sahte hesaplar açıp kendime yardım gönderiyorum ama açtığım sahte hesaplar banlanıyor sadece. Ayriyettende ben kendimi övmek için bu konuyu açmadım ki insanlar kendini tanıtıyordu bende oyüzden açtım senin bana inanıp inanmamana ihtiyacım yok. Ayriyettende ben memoryhackers gibi profesyonel bir hacket değilim.
VB.NET veya c# projelerin varsa at
Herhangi bir konudaşuan internetim kotalı ayın 10 onda yenilenecek o zaman bakarız. Ne konuda proje istiyorsun?
Herhangi bir konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?