hiperaktive bozukluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende var yeni anladım yüzde yüz eminim bir geçmiş olsun alırım beyler :(

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun benden sana tavsiye ilaç kullanmamaya bak bi süre sonra bağımlılık yapıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu kategoriye uygun gördüğüm için muhabbet bölümünü seçtim kısaca anlatayım kafam çok hızlı çalışıyor herşeyi hissediyorum ve çok ders çalışmak istiyorum ama odaklanamıyorum ama şuan iyi oldum ve bilmiyorum okumak istiyorum benim hakkımda 28 senelik doktor yanıldı böyle birşey olabilirmi :) hadi kabul ediyorum ama neden bana bilişsel davranış terapisi uyguladı bu takıntı nın hastalığı ve inanın beyler çok sinirliyim hayatınızda gördüğünüz en sinirli kişi olabilirim ama çok da merhametliyim kendimi bildim bileli böyleyim ve benim babam eğer şüphe duymasaydı ben şuan dünyanın en iyi doktoru olabilirdim
edit: bir kendimi şizofren sanıyorum bir kendimi bipolar sanıyorum hastalık hastasıyım ve hayatım intihar larla geçti artık yeter kendimize gelelim :) ve şuan çok iyi hissediyorum hastalık hastası olduğumu biliyorum ve eğer ailem dışında hiç kimse beni kötü yapamaz yada iyi yapamaz hayatın anlamının aile olduğuna inanıyorum
edit2: herşeyi hatırlıyorum bebekliği bile şuan bu satırları yazarken bile kötü hissediyorum eğer kıymetimi bilselerdi ben çok iyi olabilirdim saf zannediyorlar :) böyle birşey olabilirmi ?
edit3:benim herşeyi çözmemin nedeni özümü unutmamam hatırlatayım

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Kardeşim sen lucy izlemişsin olur böyle şeyler

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim sen lucy izlemişsin olur böyle şeyler
film izieyin herşey filmlerde var yemin ediyorum ben film izlemiyorum artık çünkü gerçekten hiç gücüm yok mahvettiler :)
edit: bir şeyi görmeden hissedermisin ben böyleyim ve hep bana denk geliyor her zaman bilime inanırım ve inanç ile bilimin bir arada olacağına inanırım eğer bu site olmasaydı ben şuan felçli biriydim buna yemin ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok yaşadı hep gülerdi bana fıkra anlatırdı kürtçe tabi çok hareketliydi ve hep kendisine bakardı bir eli ve bir ayağı felç olduktan sonra kendisini hep kötü yaptı anlatamıyorum beyler çok üzgünüm ve şehir dışına gitmek istiyorum bunu 3 ay tatilde yapacam ama kendimi iyi yapmak için dikkat hapı alıcam doktor daha bugun yanlış teşhis attığını söyledi bunu çok geç söyledi kilo aldım birsürü çok zayıftım :(:(
edit: benim derdime ortak olacak cesur biri yokmu :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu kategoriye uygun gördüğüm için seçtim düzen yapmadan çalışmak lazımmış iyi olana kadar dershaneye gidecem ve hiç karmakarışık çalışacam :) yeterki düzen olmasın ama ikindi ile yatsı arası da sigara yasak bana kendimi tutacam söz veriyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler sinirimi boşaltacak bir aktivite söyleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...