Hipnoz ile sigara bırakmak mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka bırakmak istersen hertürlü bırakırsın

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam kişi kendi isteklerine bağlı isterse kralı gelsin o adam bırakmak istemese bırakmaz hipnoz gibi konularda bana göre batıl inanç bazı beyin bulandırma yöntemleri olabilir ama hipnoz ile sigara bırcak olsa millet koşa koşa parasını verip sıraya girer

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen sigara bırakma hatları var hipnoz işleri boş işler gerçekten bırakmak istiyorsan kafanda biter zaten

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sadece 3-5 seans aralığında hipnoterapi yöntemi alarak, sigara bağımlığınızdan çok rahat bir şekilde kurtulabileceksiniz. Yapılan birçok araştırmada, sigara bırakma yöntemleri arasında en etkili olanı hipnoterapi yöntemi olarak gösterilmektedir.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
hipnoz hikaye sen kendin bitirebilicek misin ne kadar süredir iciyorsun?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hipnoz yoktur ve hayaletler de yoktur. Bir kişinin sigarayı bırakma arzusu varsa, bunu yapar!

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hipnoz diye bir şeyin var olduğunu ve ise yaridigini düşünmüyorum. Sadece bir aylık sigara giderini hesaplasan ne kadar para harcadığını gorursun. Sağlığa zararlı olmasının yaninda bu da çok büyük bir zarar. Birakmamak için hiç bir neden yok yok erkenken birakmak gerekir bence hipnoza falan gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hipnozla bir insanın iradesini ne kadar etkileyebilirsin ki zamanında kullanmadığım ilaç kalmadı en son 6 sene önce 400 liraya eczaneden sigara bırakma hapı almıştım yumurta ve peynir yiyemez haldeyim 6 senedir bence tamamen kendi iç irandenle çözlülecek bişiy bu mantıksız geliyor bana hipnozla olacak iş değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...