Hitman 3'te yer alacak farklı oyun modları tanıtıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:
İlk olarak Playstation 5 faalliğinde duyurulan Hitman 3 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunda yer alacak değişik modlar söylendi.
Hitman 3, Playstation 5 faalliğinde duyurulmuş ve geçiş oyunlarından biri olacağı söylenmişti. Serinin bir evvelki oyununun izinden giden imalde değişik modlar olacağı da belirtildi. Oyunun imal takımı IO Interactive, oyunda yer alacak bu modlar hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Yapılan söylemeye göre Hitman 3'te öykü modunun yanı gizeme Elusive Targets, Sniper Assasin ve Contracts modları yer alacak. Öykü modunda hakikatinde bilindik olduğumuz bir işleyiş ile karşılaşacağız. Suikastçilerin dünyasına daha yakından bakacağımız bu öykü modu, Hitman için öyküye de nokta koymuş olacak. Öykü modu süresince değişik suikastler reelleştirecek ve Casus 47 hakimiyetini elimize alacağız. Ocak ayında PC, PS5, Xbox Series X dışında dışında PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunda
Elusive Targets: Gerçeğinde bu mod için bütün olarak suikast yapacağımız bir reyin modu diyebiliriz. Alacağımız kontratlar neticesinde reyin alanındaki değişik amaçları indirebileceğimiz bir mod olarak oyunda yer alacak. Bu reyin modunda bütün olarak becerilerimizi sergilememiz gerektiği belirtilmiş.

:resim:

2.jpg

:yazı:

Contracts Mode: Sözleşme modunda ise daha çok kendi maksadımızı kendimiz tanımlayabileceğiz. Aynı zamanda onları nasıl alaşağı edeceğimiz de oyuncuya vazgeçilmiş olacak. Elusive moduna göre daha özgür bir yapısı olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca kontrat bitirdikçe en iyi zaman gibi alanlarda dostlarınız ile rekabet edebileceğiniz bir liderlik tablosu da bulunacak.

Sniper Assassin: Bu modun azıcık daha challange kafasında olduğunu söylemek muhtemel. Rastgele bir alarmı tetiklemeden oyundaki amaçları ortadan kaldırmanız gereken bu reyin modunda ayrıca daha fazla puan kazanmak için muhtelif misyonları da bitireceksiniz. Bu mevzuda bütün olarak detay verilmemiş ama benim usuma tüm düşmanları yalnızca boğma teli ile öldür ya da yalnızca silah kullan gibi yönergeler geldi.​

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Agent 47 reis
umarım 3. oyununda ilk oyununda olan işaretleme yaparak animasyonla öldürme sistemi gelir. 2. oyunda kaldırılmıştı

Üye
7 HİZMET YILI
absolution efsaneydi ya ama 2. oyunda bir tık bozdular firma aklını kullanırsa efsane bir geri dönüş olabilir

PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2.Oyundaki saçmalıkları vs inşallah düzeltirler beklentiler büyük

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hitman serisini hep zevkli biçimde oynadım 3. seride iyi bir seri olacaktır buna şüphe yok fakat oyun 3. kamera modundan çok kötü görünüyor.

yanlış olmadık yalnız olduk
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
oynanışı merakla bekliyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bu oyun efsane valla. ilk oyunundan beri tüm serileri oynadım yine olsa yine oynarım

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
On ps5, damn sorry that the ps4 will not come out...

Köylü KatırTekmesi
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hitman karşı bi ön yargım vardı ama nedense bi oynamak istiyorum ve başlıcagım sizce zevk alırmıyım yoksa zaman kaybımı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I hope de gameplay have a different perspective to the others

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...