Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bu hesabımi açalı bir yıldan fazla zaman oldu online oyun oynamayı bırakmıştım şimdi tekrar geri başladım fakat hileyi kullanmam için seçkin üye olmam gerekiyormuş kurallari ihlal etmeden nasıl yapabilirim bı fikri olan var mi
kardeşim bunları oku https://memoryhackers.org/konular/ceza-sistemi.11669/ ve insanlar genelde problemleri vey yeni bişey oldumu konu açarlar konyla bi alakan olursa yorum yapıp yardımcı olursun bu kadar başka bişey yapaman gerek yok
Kral şimdi bu forumda ki üyeler ve ya yöneticiler kadar donanımlı değilim benim bilgim dahilinde yani yardimci olabilecegim konularla 300 500 mesaj atmam nerden baksan 2 yıl sürer ne yapmalıyım bilmiyorum
yani forumda zaman geçirmene bağlı bu şimdi acarsın bir konu orda tartışırsın kendine yeni şeyler katarsın öğrenir,öğretirsin bakarsın istediğin yorum sayısına ulaşmışsın
spam yapacak yorum yapma gereksız yerlerde bos muhabbet acma konu acacaksan duzgun baslıklar ac felan gıbı kurallar var onlara uyarak kas ıste duyurular kısmında link bulabılırsın