d3 Σ x2
Süper Üye
seni her yerde görüyorum açıkcası sana garip şekilde saygı duyuyorum deli olduğuna canı gönülden inanıyorum tam senden beklediğim bir yorumbenim hobim hile kullanıp daha çok delirmek
Klarnet çalmak,batak oynamak , araba sürmek,hile kullanmakHerkesin bir hobisi vardır o işten zevk alır bu hile kullanmak olabilir kitap okumak olabilir benim kendi hobim diziler veya bir kelimenin felsefi anlamını bulmak ve yotubeda bu işi yapan insanların youtube videolarını izlemek sizin hobileriniz neler ?
teşekkür ederim dostum,benim de tek hobim delirmek işte gerçi hangimiz normal insanız ki ?seni her yerde görüyorum açıkcası sana garip şekilde saygı duyuyorum deli olduğuna canı gönülden inanıyorum tam senden beklediğim bir yorum
abuzer kömürcü seninle gurur duyuyor olmalı beyaz işine girmese senin gibi bir hayat yaşıcağını düşünüyorumKlarnet çalmak,batak oynamak , araba sürmek,hile kullanmak
bu mu yani gerçekten uyuyor musun hobin bu mu hobin nasıl bu olabilir ki insan biraz hayat yaşar uyandığında neyi umut ederek uyanıyosun kankam uyumak diye hobi mi olur
senin için gece gece bir edit yapayım dedim şimdiabuzer kömürcü seninle gurur duyuyor olmalı beyaz işine girmese senin gibi bir hayat yaşıcağını düşünüyorumklarnet çok şaşırttı
her zaman hayattan beklentin olmasın hayat bir şeyler beklesin senden sen niye bekliyon knk kalk bi şeyler yaphayattan beklentin olmayınca malesef böyle oluyor
haha kral adamsın
o zaman seni diğer konumda bekliyorum en sevdiğin kitap konusunda okuduğun kitabı yaz merak ettimbilgisayar oyunları, film dizi izlemek ama bu konuda biraz katıyım bilim kurgu ve fantastik filmlerin dışına çıkamıyorum asla canım sıkılıyor izlerken. son zamanlarda bir arkadaşım saolsun kitap okumayı da artık hobilerim arasına alabilirim insanın ufkunu genişletiyor
birazcık kendine yönelik geliştirme yap knk ya da dışarı çık sosyalleş bunlar güzel hobiler değil aslındaoyun,dizi,müzik
iznin varsa çalıyorum
Doc.Prof.Dr mr AbuzerKömürcünün hayatını zıkkımlanmak için klarneti bırakırım Baş Tağcıbu mu yani gerçekten uyuyor musun hobin bu mu hobin nasıl bu olabilir ki insan biraz hayat yaşar uyandığında neyi umut ederek uyanıyosun kankam uyumak diye hobi mi olur
al dostum senin olsuniznin varsa çalıyorum
hocam pahalı bir hobi sanki uzun yol diyosunMotorla uzun yol yapmak.
Çaldım hocam Kirasını Abuzer Hocamın tarifini vererek ödeye bilirimal dostum senin olsun
yalnız kirasını alırımşaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?