Hogwarts Legacy 2 Haftalık Satış Rekoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Özellikle Harry Potter hayranlarının beklediği açık dünya oyunu Hogwarts Legacy 2 haftada 10 milyondan fazla satıldı. 16 Aralık'ta ön siparişe açılmıştı. Resmi olarak 10 Şubat'ta açılan Hogwarts Legacy oyunu hakkında görüşleriniz, fikirleriniz nedir, başarılı buluyor musunuz?

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Oyunun hikayesi bana göre çok kısa ve basit kaldı yinede güzeldi o evreni yaşatabildiler mimikler bazı animasyonlar ve modellemeler iyi değildi. Özellikle Su ile ilgili olanlar (Deniz,Şelale) çok basit kalmış onun haricinde gayet akıcı ve güzeldi hikayeyi biraz daha doldursalar ve uzatsalar daha heycanlı kılsalar çok güzel olabilirdi. Aşırı yan görev koymuşlar hikayeyi kısa bırakmışlar. Ve karakterlerin mimikleri aşırı basit ve zayıf kaldı
oyun başından beri birlikte yol yürüdüğün insan ölüyor mesela tepki sıfır mimik sıfır
2.Oyun gelecek olursa üzerine çok eklemeleri lazım oyuncuların görüşlerine önem vermeleri lazım eğer bunları yapabilirlerse 2. oyun daha efsane olur.

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
23 şubatta kırıldı keşke korumaya okadar fazla para verilmeseydi oyun performansı daha iyi olabilirdi

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyunun hikayesi bana göre çok kısa ve basit kaldı yinede güzeldi o evreni yaşatabildiler mimikler bazı animasyonlar ve modellemeler iyi değildi. Özellikle Su ile ilgili olanlar (Deniz,Şelale) çok basit kalmış onun haricinde gayet akıcı ve güzeldi hikayeyi biraz daha doldursalar ve uzatsalar daha heycanlı kılsalar çok güzel olabilirdi. Aşırı yan görev koymuşlar hikayeyi kısa bırakmışlar. Ve karakterlerin mimikleri aşırı basit ve zayıf kaldı
oyun başından beri birlikte yol yürüdüğün insan ölüyor mesela tepki sıfır mimik sıfır
2.Oyun gelecek olursa üzerine çok eklemeleri lazım oyuncuların görüşlerine önem vermeleri lazım eğer bunları yapabilirlerse 2. oyun daha efsane olur.
Ben yine de harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorum, tabi ki çok eksikleri var ama artı yönüde çok, en çok hoşuma giden böylesine bir dünyayı açık oyun deneyimine çevirmeleri. Şayet ikinci oyun gelirse daha deneyimli olacaklarını ve daha harika bir oyun çıkaracaklarını düşünüyorum.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok övüldü, çok konuşuldu. Henüz oynamadım ama hakediyor gibi övgüleri.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben videolarını izleyebildim daha ama severek oynayabileceğim bir oyun gibi duruyor.

Satın alırsam deli modlarım ben bu oyunu...

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Özellikle Harry Potter hayranlarının beklediği açık dünya oyunu Hogwarts Legacy 2 haftada 10 milyondan fazla satıldı. 16 Aralık'ta ön siparişe açılmıştı. Resmi olarak 10 Şubat'ta açılan Hogwarts Legacy oyunu hakkında görüşleriniz, fikirleriniz nedir, başarılı buluyor musunuz?
Hatta avrupada elden ring'i bile geçti bu oyun daha fazlı satış yaptı bizim ülkede de ucuz olsa neler yapar sen düşün :kekw:

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hatta avrupada elden ring'i bile geçti bu oyun daha fazlı satış yaptı bizim ülkede de ucuz olsa neler yapar sen düşün :kekw:
Elden ring'de çok sağlam bir oyun fakat bu oyunu tam benim istediğim gibi yapmışlar, keşke alabilecek maddi durumum olsaydı.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Elden ring'de çok sağlam bir oyun fakat bu oyunu tam benim istediğim gibi yapmışlar, keşke alabilecek maddi durumum olsaydı.
Hocam bi giriyosun 59,99 dolar
1677499029001.png

Sonra türkiye fiyatlandırmasını görmek için bi daha giriyosun bi bakıyon böyle yazıyor :kekw:
1677499101539.png

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Keşke be kral ama bunun torrenti çıkmış geçen gün gördüm kırmışlar oyunu büyük ihtimalle oradan indirip beleşe oynarım ben de
Hocam torrent sıkıntı, ben beceremiyorum virüs indiririm diye korkuyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam torrent sıkıntı, ben beceremiyorum virüs indiririm diye korkuyorum.
Güvenilir yerden indirince problem olmuyor ama yine de endişe duyarsan antivirüs programı ile taratıp yükleyebilirsin hocam kaspersky önerimdir seni bile siler pc den

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
fiyatına değmez ama ***** denenir tabi benim bilgisayar kaldırmıyor orası ayrı konu..

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...