d3 Σ x2
Süper Üye
Ben yine de harika bir iş çıkardıklarını düşünüyorum, tabi ki çok eksikleri var ama artı yönüde çok, en çok hoşuma giden böylesine bir dünyayı açık oyun deneyimine çevirmeleri. Şayet ikinci oyun gelirse daha deneyimli olacaklarını ve daha harika bir oyun çıkaracaklarını düşünüyorum.Oyunun hikayesi bana göre çok kısa ve basit kaldı yinede güzeldi o evreni yaşatabildiler mimikler bazı animasyonlar ve modellemeler iyi değildi. Özellikle Su ile ilgili olanlar (Deniz,Şelale) çok basit kalmış onun haricinde gayet akıcı ve güzeldi hikayeyi biraz daha doldursalar ve uzatsalar daha heycanlı kılsalar çok güzel olabilirdi. Aşırı yan görev koymuşlar hikayeyi kısa bırakmışlar. Ve karakterlerin mimikleri aşırı basit ve zayıf kaldı
2.Oyun gelecek olursa üzerine çok eklemeleri lazım oyuncuların görüşlerine önem vermeleri lazım eğer bunları yapabilirlerse 2. oyun daha efsane olur.oyun başından beri birlikte yol yürüdüğün insan ölüyor mesela tepki sıfır mimik sıfır
Hatta avrupada elden ring'i bile geçti bu oyun daha fazlı satış yaptı bizim ülkede de ucuz olsa neler yapar sen düşünÖzellikle Harry Potter hayranlarının beklediği açık dünya oyunu Hogwarts Legacy 2 haftada 10 milyondan fazla satıldı. 16 Aralık'ta ön siparişe açılmıştı. Resmi olarak 10 Şubat'ta açılan Hogwarts Legacy oyunu hakkında görüşleriniz, fikirleriniz nedir, başarılı buluyor musunuz?
Elden ring'de çok sağlam bir oyun fakat bu oyunu tam benim istediğim gibi yapmışlar, keşke alabilecek maddi durumum olsaydı.Hatta avrupada elden ring'i bile geçti bu oyun daha fazlı satış yaptı bizim ülkede de ucuz olsa neler yapar sen düşün
Hocam bi giriyosun 59,99 dolarElden ring'de çok sağlam bir oyun fakat bu oyunu tam benim istediğim gibi yapmışlar, keşke alabilecek maddi durumum olsaydı.
Hocam bi giriyosun 59,99 dolar Ekli dosyayı görüntüle 86437
Sonra türkiye fiyatlandırmasını görmek için bi daha giriyosun bi bakıyon böyle yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 86438
Keşke be kral ama bunun torrenti çıkmış geçen gün gördüm kırmışlar oyunu büyük ihtimalle oradan indirip beleşe oynarım ben deHocam keşke beleş olsabi heçkerlik yapıp beleş yaparsan çok memnun olurum.
Hocam torrent sıkıntı, ben beceremiyorum virüs indiririm diye korkuyorum.Keşke be kral ama bunun torrenti çıkmış geçen gün gördüm kırmışlar oyunu büyük ihtimalle oradan indirip beleşe oynarım ben de
Güvenilir yerden indirince problem olmuyor ama yine de endişe duyarsan antivirüs programı ile taratıp yükleyebilirsin hocam kaspersky önerimdir seni bile siler pc denHocam torrent sıkıntı, ben beceremiyorum virüs indiririm diye korkuyorum.
16gb ram bile yetmiyor nerdeysefiyatına değmez ama ***** denenir tabi benim bilgisayar kaldırmıyor orası ayrı konu..
halimiz çok kötü..16gb ram bile yetmiyor nerdeyse
Tamam hocam bi bakınacağım sağol.Güvenilir yerden indirince problem olmuyor ama yine de endişe duyarsan antivirüs programı ile taratıp yükleyebilirsin hocam kaspersky önerimdir seni bile siler pc den
Oyunlar gelişiyor sistem istiyor haliyle, sonumuz hayrola.16gb ram bile yetmiyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?