Hoi4 DLC ler hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu oyunda isyan sorununu çözemiyorum ve Türkçe yama ile oynuyorum steamden oynuyan veya bilen varsa yazabilir mi steamden şu ajan DLC paketini alıcam ama alırsam onu da Türkçe yama ile oynayabilir miyim?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar şu oyunda isyan sorununu çözemiyorum ve Türkçe yama ile oynuyorum steamden oynuyan veya bilen varsa yazabilir mi steamden şu ajan DLC paketini alıcam ama alırsam onu da Türkçe yama ile oynayabilir miyim?
İşgal ettiğin yerlere garnizon atanıyor otomatik. Garnizonun içine askeri polis koy, çok fazla infantry koyma ki manpower bitmesin. 6 birim infantry çok bile. Süvari de koyabilirsin. Sonra da yönetim biçimini seç.

ALINTIDIR

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bazen İsyan Garnizonlarının ekipmanları eksik oluyor veya tank felan kalıyor onları düzelt

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
İşgal ettiğin yerlere garnizon atanıyor otomatik. Garnizonun içine askeri polis koy, çok fazla infantry koyma ki manpower bitmesin. 6 birim infantry çok bile. Süvari de koyabilirsin. Sonra da yönetim biçimini seç.

ALINTIDIR
Yok yok yanlış anladın şöyle ben o ajan casus DLC sini alırsam şuan yama ile oynuyorum ya o da Türkçe olur mu yoksa ingilizce mı

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyuna getirdiği terimlere göre bozuk çeviri olma şansı var. Güncellenen bir yama bulman sorunu çözecektir.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
oynarsın kanka eğer normal dlcsiz ile de çalışıyorsa etkilemez ve şunuda söyliyim sadece ajan yetmez o isyanı bastırmaya silahini vermen gerek garnizon birliklerine military police diye birşey var eğer onu bir birime eklersen ve o birimi garnizon birimi yaparsan rahat bastırırsın senin dedigin gibi sadece ajanla olsa geniş toprak sınırlarına ulaştıgın zaman heryere ajan yetiştiremez isyan cikarirlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...