selam arkadaşlar ben honda cbr 125r motorunu almak istiyorum baya araştırdım motoru tam benlik ama fiyatı ne kadar bilmiyorum bayiden sıfır şekilde almak istiyorum ama fiyat listesini bilmiyorum ne kadar bide kaç model almam gerekiyo
evet hocam ama bu motor 3cü motorum olcak şehir içi şehirden şehre baya bi araştırdım motoru bana göre güzel geldi ama fiyatı tam bilmiyorum bayiden bulabilirmiyim?Başlangıç olarak mı süreceksiniz hocam?
bulunduğunuz şehirde bayiyi arayıp sormak gerekiyor hocam bir danışın bakalım mevcut mu stoklardaevet hocam ama bu motor 3cü motorum olcak şehir içi şehirden şehre baya bi araştırdım motoru bana göre güzel geldi ama fiyatı tam bilmiyorum bayiden bulabilirmiyim?
hocam peki araştırıyom ben daha motor gözüme mt 25 2020 20bin km motor güzel geldi 20bin km sıkıntı çıkarırmı yoksa iyimi 20bin kmcbr 125 artık piyasa ömrünü tamamlayan bir motor oldu yedek parça eskisi gibi piyasada artık bulunmuyor üretimden sonra bitti artık yamaha modellerinden düşünebilirsin yeter ki cinden uzak dur 2016 yılında sıfır MT10 aldım hala duruyor istersen WPden atayım sana bir japon kullanıcısı olarak asla cine binmedim binmemde CBR 125 ile başladım MT10 da kaldım seneye hedefim S1000RR almak olacak ama dediğim gibi CBR125'ler artık ömrünü tamamladı üzülürsün bu motorlardan bilgin olsun
hocam izmir içindeysen eğer bende güzelbahcede oturuyorum yardımcı olurum sana problem değilhocam peki araştırıyom ben daha motor gözüme mt 25 2020 20bin km motor güzel geldi 20bin km sıkıntı çıkarırmı yoksa iyimi 20bin km
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
attığım linke bi bakarmısın bi yardımcı olurmusun reis