- Konuyu başlatan
-
Lefter
Süper Üye
Hocam konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz galiba. Görev yöneticisinden resim ekledim sistemi yormaz sadece internet kullanıyor.bilgisayarı yorar mı bu olay yoksa sadece internet ile mi alakalı?
Kullanıyorum daha bir zararını görmedim bakalım uzun kullanımda ne olur.banada pek güvenli gelmiyor böyle şeyler bilgisayara bir zararı olurmu acaba
Umarım 1 aylık sonucunu buraya atarsın. 9 Mayıs'ta tekrar bakacağım buraya. Beklemedeyim.Hocam konuyu okumadan yorum yapıyorsunuz galiba. Görev yöneticisinden resim ekledim sistemi yormaz sadece internet kullanıyor.
Kullanıyorum daha bir zararını görmedim bakalım uzun kullanımda ne olur.
Evet eklerim hocam 1 ayım tamamlansın.Umarım 1 aylık sonucunu buraya atarsın. 9 Mayıs'ta tekrar bakacağım buraya. Beklemedeyim.
Zengin olmak isteyen gidip çalışsın zaten hocampek güven vermiyor ya günlük 1 dolar için değmez bence
heh olayda o zaten güven vermiyor 444 tl için sen sistemini tehlikeye atarmısın nereden biliyosun ne yapıldığını o önemli biri çıkıp mining yapsa ne olur o sisteme gibi düşün aylık 500 tl için sistemi mahvetmeye değmez onu diyorum yoksa tabiki para paradırZengin olmak isteyen gidip çalışsın zaten hocamHiçbir şey yapmadan pasif gelir kazanıyorsun. Belki sana çok gelmeyebilir ama ayda 30 dolar bir çok öğrencinin işine yarar. Oyuna para yatırmak isteyip de para yatıracak durumu olmayanlar olabilir. Ben aylık 30 dolar kazanırsam gayet yeterli bana Türkiye'de 30 dolar 444 tl ediyor
Ekli dosyayı görüntüle 75402
Hocam tamam en zeki sensinheh olayda o zaten güven vermiyor 444 tl için sen sistemini tehlikeye atarmısın nereden biliyosun ne yapıldığını o önemli biri çıkıp mining yapsa ne olur o sisteme gibi düşün aylık 500 tl için sistemi mahvetmeye değmez onu diyorum yoksa tabiki para paradır
Keyfine kalmış hocam. Konu başlığı pasif gelir zaten niye çok büyük umutlarla geliyorsunuzgüzele benziyor ama değermi denemeye bilmiyorum çok az kazanc çünkü
Cpu'yu max %0,3 gibi arada kullanıyor. Kullanmak bile sayılmaz.cpu yu değişik oranda kullanıyor
Bol kazançlar hocam. Paypala veya jump token alarak metamask cüzdanınıza atabiliyorsunuz. Çekim limitine ulaştığınız zaman size metamask cüzcanınızı bağlamanızı söyleyecek. 1 dakika sürmüyor bağlamak. Limite ulaştığınızda yapamazsanız tekrar ulaşın bana yardımcı olurum.Bende başladım honeygaine bir arkadaşımı da davet ettim araştırarak tabi ki fakat çözemediğim durum buradan aktarımı nasıl yaptığımız 20 dolar olmadan aktaramıyoruz eyvallah da nasıl yapıcaz aktarmayı 20 dolar olduğu zaman yardım ederseniz sevinirim.
Hayırlı olsun hocam. Anlık bir artısını göremezsiniz zaten hocam. Süre bazlı göreceksiniz. Content delivery açmak için bilgisayarınıza da kurmanız gerekiyor ama kursanız bile ülkemizde pek kullanılmıyor oHoney gainde 3 kişi davet ettiğim halde hiç bir artı alamadım, aynı zamanda content delivery açamıyorum ve günlük pot olayı dediğimiz winnings yazısı bende gri ve sönük eksik yaptığım bir şey mi var ya da content delivery ülkenizde desteklenmiyor diyor kazım yapıyor ama günlük pot alamıyacaksam çok yavaş bir kazım.
Çok teşekkürler dostum. Deneyimlerimi bende 1 aylık bir süre sonrasında paylaşırım.Cpu'yu max %0,3 gibi arada kullanıyor. Kullanmak bile sayılmaz.
Bol kazançlar hocam. Paypala veya jump token alarak metamask cüzdanınıza atabiliyorsunuz. Çekim limitine ulaştığınız zaman size metamask cüzcanınızı bağlamanızı söyleyecek. 1 dakika sürmüyor bağlamak. Limite ulaştığınızda yapamazsanız tekrar ulaşın bana yardımcı olurum.
Hayırlı olsun hocam. Anlık bir artısını göremezsiniz zaten hocam. Süre bazlı göreceksiniz. Content delivery açmak için bilgisayarınıza da kurmanız gerekiyor ama kursanız bile ülkemizde pek kullanılmıyor oBende açık en başından beri ama daha 0 Lucky pot olayıda 24 saatinizi tamamladığınızda geliyor merak etmeyin Uygulamayı hiç kullanmazsanız 24 saat dolsada lucky pot kullanamazsınız haberiniz olsun.
aynı hesaba hem bilgisayardan hem telefondan bağlanamadım telden bağlanırken hata veriyorMerhaba arkadaşlar. 3 gündür honeygain uygulamasını hem pc hem telefonlarımda kullanıyorum. Bu uygulamayı ben de forumdan görüp denemeye karar verdim.
Honeygain, işletmelerin kullanıcılara(bizim ağımıza) bağlanmasına izin veren bir proxy ağına sahiptir. Paylaştığımız ağ için ödeme alırız. İnternetimin hızına her hangi bir etkisi olmadı. 1 laptop ve 2 telefonumda kullanıyorum.
İnternetim de türktelekom 24 download 5 upload alıyorum. 3 günde cihazlarımdan bu kadar internet kullanmış ama hissedilmiyor. Şuan 3 cihazla günlük 1 dolar kazanıyorum. 10 cihaza kadar eklemenize izin veriliyor. Referans sistemide mevcut.
''Referans bağlantınızı kullanarak Honeygain'e katılan herkes 5$'lık bir başlangıç hediyesi alır ve siz de onların kazancının %10'una eşit bir sonsuza kadar bonus kazanırsınız!''
20 dolarlık ödeme eşiği bulunuyor ama jump token olarak metamask cüzdanınıza çekim yapmanın alt limiti yok istediğiniz zaman çekim talebi oluşturup sonrada Türk lirasına çevirebilirsiniz. Dolar ve BTC Çekimleri 2 ila 5 gün içinde gönderiliyor.
Siz hiçbir şey yapmadan pasif geliriniz oluyor ve günde 1 dolar kazanmak bizim ülke şartlarına göre iyi arkadaşlar. 30 dolar anlık olarak 442,47 Türk Lirası yapıyor. Ekstra yaptığınız hiçbir şey yok ben lol oynuyorum youtube'a bakıyorum o altta açık duruyor. En alta görev yöneticisinden ne kadar ram işlemci kullandığını ekliyorum.
Her 24 saat dolduğunda 1 kere Lucky Pot denilen Kovan açabiliyorsunuz. İçinden 10 puan ile 10.000 puan arasında rasgele çıkma şansı var. 10 puan = 0.01$ 10.000 puan = 10$
GÜNCELLEME: Admin ödeme kanıtı eklememi istediği için 4 günlük kazancımı hemen çektim en alta ekliyorum görüntüyü arkadaşlar. Bir de refsiz link bırakmam istendi onu da ekliyorum.
GÜNCELLEME: 16.04.2022'den itibaren geçerlidir.
<<Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap>>
Bağlı cihazlarım
Ekli dosyayı görüntüle 75004
Deneme çekimi yaptığım miktar
Ekli dosyayı görüntüle 75005
Uygulamanın sistem kullanımı
Ekli dosyayı görüntüle 75007
Metamask cüzdanıma çektiğimin kanıtı
Ekli dosyayı görüntüle 75027
Cüzdana çekim ücreti 1,37 TL aldı. 4 günlük kazanç 64 tl temiz
Ekli dosyayı görüntüle 75028
Yeni gelen güncellemeyle ip başına 1 cihaz bağlanabiliyor. Ya komşunun wifi'dan ya mobil veriden faydalanacaksın. İşe gidiyorsan iş yerindeki wifi'dan gibi...aynı hesaba hem bilgisayardan hem telefondan bağlanamadım telden bağlanırken hata veriyor
tamamdır teşekkürlerYeni gelen güncellemeyle ip başına 1 cihaz bağlanabiliyor. Ya komşunun wifi'dan ya mobil veriden faydalanacaksın. İşe gidiyorsan iş yerindeki wifi'dan gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?