Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. 3 gündür honeygain uygulamasını hem pc hem telefonlarımda kullanıyorum. Bu uygulamayı ben de forumdan görüp denemeye karar verdim.

Honeygain, işletmelerin kullanıcılara(bizim ağımıza) bağlanmasına izin veren bir proxy ağına sahiptir. Paylaştığımız ağ için ödeme alırız. İnternetimin hızına her hangi bir etkisi olmadı. 1 laptop ve 2 telefonumda kullanıyorum.

İnternetim de türktelekom 24 download 5 upload alıyorum. 3 günde cihazlarımdan bu kadar internet kullanmış ama hissedilmiyor. Şuan 3 cihazla günlük 1 dolar kazanıyorum. 10 cihaza kadar eklemenize izin veriliyor. Referans sistemide mevcut.

''Referans bağlantınızı kullanarak Honeygain'e katılan herkes 5$'lık bir başlangıç hediyesi alır ve siz de onların kazancının %10'una eşit bir sonsuza kadar bonus kazanırsınız!''
20 dolarlık ödeme eşiği bulunuyor ama jump token olarak metamask cüzdanınıza çekim yapmanın alt limiti yok istediğiniz zaman çekim talebi oluşturup sonrada Türk lirasına çevirebilirsiniz. Dolar ve BTC Çekimleri 2 ila 5 gün içinde gönderiliyor.

Siz hiçbir şey yapmadan pasif geliriniz oluyor ve günde 1 dolar kazanmak bizim ülke şartlarına göre iyi arkadaşlar. 30 dolar anlık olarak 442,47 Türk Lirası yapıyor. Ekstra yaptığınız hiçbir şey yok ben lol oynuyorum youtube'a bakıyorum o altta açık duruyor. En alta görev yöneticisinden ne kadar ram işlemci kullandığını ekliyorum.

Her 24 saat dolduğunda 1 kere Lucky Pot denilen Kovan açabiliyorsunuz. İçinden 10 puan ile 10.000 puan arasında rasgele çıkma şansı var. 10 puan = 0.01$ 10.000 puan = 10$

GÜNCELLEME: Admin ödeme kanıtı eklememi istediği için 4 günlük kazancımı hemen çektim en alta ekliyorum görüntüyü arkadaşlar. Bir de refsiz link bırakmam istendi onu da ekliyorum.
GÜNCELLEME: 16.04.2022'den itibaren geçerlidir.

<<
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
>>

<<
>>

<<
>>

<<
>>

Bağlı cihazlarım
Screenshot_1.png

Deneme çekimi yaptığım miktar

Screenshot_2.png

Uygulamanın sistem kullanımı

Screenshot_1.png

Metamask cüzdanıma çektiğimin kanıtı

Screenshot_1.png

Cüzdana çekim ücreti 1,37 TL aldı. 4 günlük kazanç 64 TL temiz :)
Screenshot_2.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
ben de denedim bunu fakat oyun oynayan biri değilsen güzel ama oyun oynarken bunu çalıştırırsan ara sıra pingin çıkıyor

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum Earnapp var o bundan çok daha fazla gelir getiriyor arkadaş 40 dolar civarı kastı 50 dolarda ödeme yapıyorlar amazon kuponu olarak alabiliyorsun.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
sen diyince bende eskiden indirdim fakat güvenmemiştim denicem
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
ben de denedim bunu fakat oyun oynayan biri değilsen güzel ama oyun oynarken bunu çalıştırırsan ara sıra pingin çıkıyor
İnternet hızıyla ilgili olabilir ben online oyun olarak lol oynuyorum sadece ama sorun olmadı.
Dostum Earnapp var o bundan çok daha fazla gelir getiriyor arkadaş 40 dolar civarı kastı 50 dolarda ödeme yapıyorlar amazon kuponu olarak alabiliyorsun.
duydum araştırdım ama o çok fazla interneti kullanıyormuş o yüzden oyun oynayamam diye bulaşmadım.
Hocam akış trafiğine göre mi veriyor nasıl veriyor tam anlayamadım?
Evet kullandığı trafikler sitenin bal puanı olarak birikiyor. uygulama açık kaldığı her saat başı da ekstra kredi veriyor.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu cpu kullanımının anlık olarak değiştiğini duymuştum. Yük altında değilken yapılan işlemin boyutu da artıyor diye yorumlar vardı.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu cpu kullanımının anlık olarak değiştiğini duymuştum. Yük altında değilken yapılan işlemin boyutu da artıyor diye yorumlar vardı.
Lol oynuyorum suan oyundayım anlık yine böyle ben değiştiğini görmedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    16.1 KB · Görüntüleme: 115
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.

İnternet hızıyla ilgili olabilir ben online oyun olarak lol oynuyorum sadece ama sorun olmadı.

duydum araştırdım ama o çok fazla interneti kullanıyormuş o yüzden oyun oynayamam diye bulaşmadım.

Evet kullandığı trafikler sitenin bal puanı olarak birikiyor. uygulama açık kaldığı her saat başı da ekstra kredi veriyor.
İnternet kullanımından ziyade sadece trafiği seyrediyor ve zaman zaman upload kullanıyor neye göre harcama yapıyor ben de bilmiyorum :D

Every time you think it’s over it’s not
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. 3 gündür honeygain uygulamasını hem pc hem telefonlarımda kullanıyorum. Bu uygulamayı forumda görüp denemeye karar verdim.

Honeygain, işletmelerin kullanıcılara(bizim ağımıza) bağlanmasına izin veren bir proxy ağına sahiptir. Paylaştığınız ağ için ödeme alırız. İntertimin hızına her hangi bir etkisi olmadı. 1 laptop ve 2 telefonumda kullanıyorum. İnternetim de türktelekom 24 download 5 upload alıyorum. 3 günde cihazlarımdan bu kadar internet kullanmış ama hissedilmiyor. Şuan 3 cihazla günlük 1 dolar kazanıyorum. 10 cihaza kadar eklemenize izin veriliyor. Referans sistemide mevcut.
''Referans bağlantınızı kullanarak Honeygain'e katılan herkes 5$'lık bir başlangıç hediyesi alır ve siz de onların kazancının %10'una eşit bir sonsuza kadar bonus kazanırsınız!''
20 dolarlık ödeme eşiği bulunuyor ama jump token olarak metamask cüzdanınıza çekim yapmanın alt limiti yok istediğiniz zaman çekim talebi oluşturup sonrada Türk lirasına çevirebilirsiniz. Çekimler 2 ila 5 gün içinde gönderiliyor. Siz hiçbir şey yapmadan pasif geliriniz oluyor ve günde 1 dolar kazanmak bizim ülke şartlarına göre iyi arkadaşlar. 30 dolar anlık olarak 442,47 Türk Lirası yapıyor. Ekstra yaptığınız hiçbir şey yok ben lol oynuyorum youtube'a bakıyorum o altta açık duruyor. En alta görev yöneticisinden ne kadar ram işlemci kullandığını ekliyorum.

<<
>>

Ekli dosyayı görüntüle 75004Ekli dosyayı görüntüle 75005
Ekli dosyayı görüntüle 75007
güzel bir şeye benziyor da ben güvenemedim ya

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sanirim uygulama proxy satıyor, ve cihazlarınız/internetiniz proxy olarak kullanılıyor. Eğer boyleyse guvenilir değil.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sanirim uygulama proxy satıyor, ve cihazlarınız/internetiniz proxy olarak kullanılıyor. Eğer boyleyse guvenilir değil.
Şimdi, merak ediyor olabilirsiniz: Honeygain'i ne tür müşteriler kullanıyor?

İşte web sitelerinde listelenen ticari kullanım örneklerinden bazıları:

• Marka koruması/farklı ülkelerden marka sonuçları ve taklit ürünler için arama.
  • Rek-lam doğrulama.
  • Uygulama ve web sitesi testi.
  • Coğrafi olarak kısıtlanmış içeriği atlamak.
  • Fiyatları karşılaştırma.
güvenilir mi araştırıp buraya editlicem şimdilik
ben de bu forumda görüp merak edip araştırdım öyle üye oldum. güvenli olduğu söyleniyor ikna oldum kullanıyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nasıl 3 cihaz ile giriş yapıyoruz 2 tanesinden sonra aynı ağ üzerinden fazla bağlantı hatası veriyor 2 tane kabul ediyor.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Nasıl 3 cihaz ile giriş yapıyoruz 2 tanesinden sonra aynı ağ üzerinden fazla bağlantı hatası veriyor 2 tane kabul ediyor.
10 cihaza kadar bağlama hakkın var ama internetini kullandığı için hızın mı yetersiz kaldı acaba?
Post automatically merged:

Uygulama arka planda ne yapıyorda size token kazandırıyor? Madencilik..
görev yöneticisi görüntülerini ekledim 30 mb ram kullanarak mı madencilik yapıyor :) ekran kartı işlemci kullanmıyor dostum :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar herşey güzel. Bazı arkadaşlar uygulama güvenilir demiş. Sizin internetinizi kullanan bu uygulama illegal bir işlem yapsa suçlu kim olacak peki? Internet paylaşımı yapıyorsunuz sizin ip adresinizle işlem yapıyor. Mantıklı gelmedi uygulama.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar herşey güzel. Bazı arkadaşlar uygulama güvenilir demiş. Sizin internetinizi kullanan bu uygulama illegal bir işlem yapsa suçlu kim olacak peki? Internet paylaşımı yapıyorsunuz sizin ip adresinizle işlem yapıyor. Mantıklı gelmedi uygulama.
İnternetinizi nerelerde kullandıklarını söylüyorlar zaten, buyrun. Uygulama yeni değil bu arada 4-5 yıldır aktif olan bir uygulama.
bakabilirsiniz orjinal sitesidir ne için kullandıklarını maddelemiş.
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
10 cihaza kadar bağlama hakkın var ama internetini kullandığı için hızın mı yetersiz kaldı acaba?
Post automatically merged:

görev yöneticisi görüntülerini ekledim 30 mb ram kullanarak mı madencilik yapıyor :) ekran kartı işlemci kullanmıyor dostum :)

Hocam fiber 200mbps internetim var yetmeme durumu mümkün değil de garip yani anlamadım neden böyle oluyor. The app is paused. There are too many devices on this network diyor 2 den fazla kabul etmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...