Honeygain: İnternet Kullanımınızı Kazanca Dönüştürün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tabii ki, işte Honeygain uygulamasını tanıtan bir tanıtıcı içerik örneği:

Başlık: "Honeygain: İnternet Kullanımınızı Kazanca Dönüştürün!"

Merhaba MH Forum Üyeleri!

Bugün sizlere internet kullanımınızı kazanca dönüştüren harika bir uygulamadan bahsetmek istiyorum: Honeygain. Bu uygulama, internet bağlantınızı paylaşarak pasif bir şekilde gelir elde etmenize olanak tanıyan yenilikçi bir platform.

Honeygain Nedir? Honeygain, cihazınızın boşta duran internet bant genişliğini kullanarak bir ağ aracılığıyla bilgi paylaşımını sağlayan bir uygulamadır. Bu paylaşım, büyük şirketlere veya araştırma kurumlarına çeşitli hizmetler sunan bir ağa bağlıdır. Siz kullanmadığınızda, Honeygain otomatik olarak arka planda çalışır ve kazanç sağlar.
Referans Linkinden kayıt olan üyelere $5 hediye bakiye otomatik eklenecektir!.

Nasıl Çalışır?

1. Uygulamayı indirin ve hesap oluşturun.
  2. Cihazınızı ağa bağlayın ve Honeygain'i etkinleştirin.
  3. İnternet bant genişliğiniz, Honeygain ağına katkıda bulunarak pasif gelir elde etmeye başlar.
Avantajları Nelerdir?

• Pasif Kazanç: İnternet bağlantınızı kullanmadığınız zamanlarda pasif gelir elde edin.
  • Gizlilik ve Güvenlik: Honeygain, kullanıcı gizliliğini ve güvenliğini ön planda tutar.
  • Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve kullanıcı dostu bir uygulama arayüzüne sahiptir.
Kişisel Deneyimler ve Kazançlar Kendi deneyimimden bahsetmek gerekirse, Honeygain'i kullanmaya başladıktan sonra internet faturasının bir kısmını karşılamaya başladım. Uygulama, bağlantımı kullanırken ben de pasif gelir elde edebiliyorum.

Neden Honeygain?

• Kolay Kullanım: Hesap oluşturun, etkinleştirin ve kazanmaya başlayın.
  • Güvenilirlik: Honeygain, güvenilir bir platform olarak bilinir.
  • Destek Ekibi: Sorularınız için 7/24 destek ekibine ulaşabilirsiniz.
Bağlantılar ve İndirme:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Not: genel internet kullanımınız %20yi geçerse uygulama internet kullanmaz ping vs aşırı internet sorunu oluşturmaz günde yaklaşık 1gb veri çekiyor 100kb yada daha düşük bir hızla!

1705415766014.png

Keyifli kazançlar dilerim!​

Ekli dosyalar

• 1705415604719.png
    1705415604719.png
    29.9 KB · Görüntüleme: 48
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bedava peynir sadece fare kapanında olur.
bu kadar masum bir uygulama değil bence?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her ne kadar gizliliğe önem veriyoruz deselerde bence Bu tür mining uygulamalarına güven olmaz 3-5 kuruş için alınacak risk değil

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Güvenliğiniz pek olduğunu düşünmüyorum ayrıca interneti yavaşlatcaktır ve sağlayacağı kazanç 50 60 Cent gçeceğini düşünmüyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Tarayıcını her açtığında daha fazla ram kullanıcaktır ve arkada reklam açıcaktır sen görmesen bile yada bilgisayarındaki verileri satabilir gayet riskli bir tarayıcı.

Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tarayıcını her açtığında daha fazla ram kullanıcaktır ve arkada reklam açıcaktır sen görmesen bile yada bilgisayarındaki verileri satabilir gayet riskli bir tarayıcı.
olayı anlamamış çoğu arkadaş anlatayım bu bir tür sanal vpn sizin internetinizi vpn olarak kullanıp başka kişilere satılıyor gizli bilgi vs kullanmıyor dikkatli incelerseniz procces hacker gibi uygulamalardan bilgisayarın hiçbiryerine erişim izni yok sadece kendi sunucularına bilgi gönderip alıyor binevi sizin internetinizi vpn olarak kullanıyor tamamen legit

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu kadar olacağını sanmıyorum elbet bir şey vardır bunun arkasında açıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...