Honor 30 Lite geliyor! İşte sızdırılan özellikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
uygun fiyatlı Honor 30 Lite için hazırlıkların başladığı, Weibo’da paylaşılan raporlar aracılığıyla duyuruldu. Cihazın yüksek yenileme hızına sahip delikli bir ekran ve 48 Megapiksel ana sensörün eşlik ettiği üçlü kamera kurulumu ile kullanıcıların karşısına çıkacağı dile getiriliyor.

honor-30-lite-geliyor-1.jpg

Honor 30S modelini göz önünde bulundurduğumuzda, Lite versiyonunun tanıtılmasına pek ihtiyaç yok gibi görünüyor. Ekran yenileme hızının daha yüksek olması hoş bir özellik, ancak iyi bir donanıma sahip olan Honor 30S’den alıcıların uzak tutulabilmesi için Lite modelinde daha iyi bir donanım yer alması gerekiyor.

Tanıtım tarihi bilinmezliğini koruyor, ancak beklentiler 18 veya 20 Mayıs tarihlerinde tanıtılacağı yönünde. Honor 30 Lite özellikleri konusunda sizin beklentiniz nedir?

honor-30-lite-geliyor-2.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Huawei gene bomba gibi :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
antutu puanı na göre hep telefon bakıyorum .honor un fiyatı diğerlerine nispeten f/p olabilir amiral gemisi olarak

ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
fiyat çok fazla olcak alamıcamki dolar kaç oldu ya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
honor çok iyi, honor 7 kullandım uzun bi süre topa tekme atmamışımdır ona attığım kadar gene de kıramadım ve gayet sorunsuz bir şekilde sattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...