hoonds altın bugu hilesi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
hoonds altın bugu veya kredi hilesi bulunmakta mıdır ? hoonds ile ilgili bazen altınlar bugsuzdur vb yorumları görüyorum gerçekten altın bugu var mı yardımcı olur musunuz ?

Üye
9 HİZMET YILI
hiçbir oyunda altın hilesi yada para hilesi yapılamaz bunun nedeni

altın birtek alndığında veri tabanına bilgisi giider yani hile yapmak için veritabanına bağlanmak lazım oda gg
peki ıtem cogaltılabilir mi metin 2 dekı gibi ? Altın kulcesını coğaltıp hıle yapma gıbı bır imkan var mıdır ?

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Altın hilesi mümkün değil.
Aslında mümkün tek gereken sağlam bir şekilde oyuna saldırılıp anticheat sistemi devre dışı bırakılması lazım , ama öyle bi hileyi S2 Son Silahın zamanında magnet hilesinden beri görmedim , serverlara zarar verdiğinden dolayı CE (Cheat Engine) ' deki havuzla sayılar değiştirilebilir.

Mustafa Doğaner diye adam vardı S2 de böyle nakit altın hilesi yapıp videoya çekmişti hepsini bire bir gösterek fakat oyundaki anticheat sistemine göre değişiyor , anticheat devre dışı kalsa kalsa 10 sn. sonra gerisi permadan bana

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ufak ufak hiç yoktan hile gelmesi lazım sadece coop için pvp hilesine bende katılmıyorum özellikle hucum rotasındaki o shellper lar kesmek çok zor coop için hiç yoktan hile gelmeli bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...