hoonds Launcher Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
VPJMLn.png
njqWg0.png
vXBpLv.png
1VAgkA.png
LZqn4j.png
 Esenlikler dilerim saygı değer forum adminleri ve kıymetli üyeleri ben hoonds oyunundan dünden beri hata alıyordum. WİN10 vardı sorunu halledemedim 3 kere silip yükledim falan.
Şuan Windows7 dün gece format attım. Şimdide bu hata çıkıyor oyun açılırken var mı bir destek verecek ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Oyun İçin Gerkli Dosylar Eksik

Oyun İçin Gerkli Dosylar Eksik Dll Dosyaları

Oyun İçin Gerkli Dosylar Eksik Dll Dosyaları

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
dll ile alakası yok farklı bir durum @LeftSpace hoca var mı bir önerin falan ***** ile falan düzelir mi sizce yada PatchSystem.ini den düzelmez mi

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Directx9 - 11 Yükle Hatalar D3D hataları gibi gözüküyor ve ekran kartı driverlerini güncelle.

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
Directx9 - 11 Yükle Hatalar D3D hataları gibi gözüküyor ve ekran kartı driverlerini güncelle.

3 kere güncelledim hocam ekran kartını  direct 9 da 2 kere kurdum 
regeditten sildim directi sıfır olarak bir daha kurdum 11 kurmayı deneyim şimdi birde 

tekrar nvidia güncellerken şunu da sormak istiyorum 

oyunun sistem gereksinimlerini karşılamadığı için böyle bir saçmalık oluyor olamaz değil mi *?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Valla bu konuyu oyunun forumu varsa oraya açmanı öneririm burda pek bi çözüm bulamayabilirsin.

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
desteğe bildirim attım japon forumuna kadar baktım düzgün bir çaresi yok zaman ayırdığın için ayırca teşekkür ederim

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
@LeftSpace hocam sorun dediğin gibiymiş net bir açıklama yapmak istiyorum oyun hakkında bu hatayı çoğu kişi alıyor japondan tut tr ve us serverlerindekiler bile uygun açıklamayı nereye yazabilirim çözüm diye ?

Birde attığın vip hack var hoonds diye onu oyundayken mi açıyoruz oyundan önce mi ?

Üye
9 HİZMET YILI
DirectX indir onu bunu güncelle karıştır birşeyler eğer düzelmesse tekrar format at

@sagas12 forumlarında yeni konu diye paylaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...