hoonds The Last Hope Dword Vip Hack Oyun Açılırken Kasma Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi onayladım houndsu seçip load diyorum oyuna giriş yapıyorum xıgncode da yükleniyor başlangıç sayfasına gelince donuyor sürücüler güncel normal girince sorun yok ama hile inject olunca kasıyor Windows 10 64-bit kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim bendede sorunvar 1fps dusuyor oyun oynuyamiyom ben o hileyi pvp icin deil coop icin kullancam ama oda olmuyor

kb bi yorum daha yazip bilgilendirmek istedim yorum kasmak icin degildir sorun kaynagini bulmuslar yakinda duzeltilir emin ol :)

Üye
9 HİZMET YILI
Azize200251' Alıntı:
kardeşim bendede sorunvar 1fps dusuyor oyun oynuyamiyom ben o hileyi pvp icin deil coop icin kullancam ama oda olmuyor
bende oyun hiç açılmıyor karakter ekranı gelmeden donuyor oyun sonra kapanıyor bu sorunu yaşayan bir tek ben varım sanırım yorumlarda böyle bir sorun yaşayanla karşılaşmadım bilgisayarın özellikleri düşük olsa anlarım ama özelliklerde iyi sorunu bulamadım bir türlü

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar houndsu silin ve tekrardan yüklşeyin sorun çözülüyor

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
hoonds da kasma problemini tespit ettik, 2 gün içinde halledecez.! Facebook Memoryhackers sayfasını bakanız

Üye
9 HİZMET YILI
beyler hoonds da envanter hilesini bulamadım veya hepsını acıyorum tarıyo adamları almıyo cozumu warmı yardımcı olcak

Üye
10 HİZMET YILI
sunucıyla bağlantı kurulamadı lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor ne yapmalıyım? loader hiç açılmıyor

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-hoonds-kasma-sorunu-cozumu-gelin.mh

Üye
9 HİZMET YILI
BlackEagles07' Alıntı:
Azize200251' Alıntı:
bende oyun hiç açılmıyor karakter ekranı gelmeden donuyor oyun sonra kapanıyor bu sorunu yaşayan bir tek ben varım sanırım yorumlarda böyle bir sorun yaşayanla karşılaşmadım bilgisayarın özellikleri düşük olsa anlarım ama özelliklerde iyi sorunu bulamadım bir türlü

silip yuklemek istemezsen eyer net in kotali felansa dosya kontrol yap bendede ilk basta karakterler gozukmuyordu

Üye
9 HİZMET YILI
Azize200251' Alıntı:
BlackEagles07' Alıntı:

silip yuklemek istemezsen eyer net in kotali felansa dosya kontrol yap bendede ilk basta karakterler gozukmuyordu

Kota sorunum yok silip yükledim yine aynı devam ediyor hile inject olunca oyun başlamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...