hacker4335' Alıntı:yapamıyorum yardım lütfen admin .
ahmetserdar0' Alıntı:Bravo ama lütfen yapımcıya iletin beyler hile çok güzelve çalışıyor can hilesi yok-log hatası yok can hilesi olmasa da noclip ile kendinizi güvenli yani zombilerin erişemeyeceği bi yer ve wicker ların göremediği bir yer ve altı boş olmayan bir yere çıkartın sonra da ghost mod u açın ve infinity ammo ile gidip öldürün ghost modu açtığınız anda karakteriniz açarken neredeyse zombiler ve wickerlar oraya gidip saldırıyor ve unutmayın ghost modu açtığınız yere zombiler ulaşabiliyorsa ve wickerlar ateş edebiliyorsa ölme şansınız var benim tavsiyem zombilerin çıkamadığı yüksek bi yere wicker ların göremediği bir açıyla ayarlayıp ghost modu açın şimdi şöyle bişey var yaklaşık olarak 30 kere denedim yani kapatıp açtım tespit ettim ve şunu fark ettim ki Rapid Fire açtığımda oyun bi 10 saniye sonra 1 fps oluyor hile kontrol edilemiyor ve ekran yan dönüyor hiçbirşey yapamıyorsunuz nedenini anlamadım bunu ilk açışımda gördüm ilk başta korktum ula hile mi bozuldu falan dieaslında sadece Rapid Fire yani çok hızlı ateş etme açtığımda bu oluyor noclip kullanımı space tuşuna abanarak yükseliyorsunuz ctrl bastığınızda aşa iniyor şuanki tecrübelerimle bildiklerimi anlattım kesinlikle hasar almicanız bi yerde ghost mode yapın sonra noclip ile uça uça indirin hepsini şunu da söylemem gerek eğerki yerin altında ghost mode açarsanız yavaş yavaş düşüyor bi yerden sonra düşme efekti yiyor hani düştüğü bi yer yok ama ellerini kaldırıyor ve sıkamıyor eğer böyle bi durumda kalırsanız yerin üstüne çıkın düzelir
hacker4335' Alıntı:yapamıyorum yardım lütfen admin .
kardeşim ben yaptım nerede yapamadın nerde tıkandın anlat
Kardeş sonradan fark ettim hızlı ateş etmeyle alakası yokmuş ghost mode a geçince sanırım yada nedenini tam tespit edemedim kardeş ekran yamuluyo fps 1 e düşüyo en sonunda hareketsizlikten odadan atılıyorum pvp de açmam zaten ss alırlar yardım lazım yapan
nasıl kura biliriz anlatırmısınızhacker4335' Alıntı:ahmetserdar0' Alıntı:Bravo ama lütfen yapımcıya iletin beyler hile çok güzelve çalışıyor can hilesi yok-log hatası yok can hilesi olmasa da noclip ile kendinizi güvenli yani zombilerin erişemeyeceği bi yer ve wicker ların göremediği bir yer ve altı boş olmayan bir yere çıkartın sonra da ghost mod u açın ve infinity ammo ile gidip öldürün ghost modu açtığınız anda karakteriniz açarken neredeyse zombiler ve wickerlar oraya gidip saldırıyor ve unutmayın ghost modu açtığınız yere zombiler ulaşabiliyorsa ve wickerlar ateş edebiliyorsa ölme şansınız var benim tavsiyem zombilerin çıkamadığı yüksek bi yere wicker ların göremediği bir açıyla ayarlayıp ghost modu açın şimdi şöyle bişey var yaklaşık olarak 30 kere denedim yani kapatıp açtım tespit ettim ve şunu fark ettim ki Rapid Fire açtığımda oyun bi 10 saniye sonra 1 fps oluyor hile kontrol edilemiyor ve ekran yan dönüyor hiçbirşey yapamıyorsunuz nedenini anlamadım bunu ilk açışımda gördüm ilk başta korktum ula hile mi bozuldu falan dieaslında sadece Rapid Fire yani çok hızlı ateş etme açtığımda bu oluyor noclip kullanımı space tuşuna abanarak yükseliyorsunuz ctrl bastığınızda aşa iniyor şuanki tecrübelerimle bildiklerimi anlattım kesinlikle hasar almicanız bi yerde ghost mode yapın sonra noclip ile uça uça indirin hepsini şunu da söylemem gerek eğerki yerin altında ghost mode açarsanız yavaş yavaş düşüyor bi yerden sonra düşme efekti yiyor hani düştüğü bi yer yok ama ellerini kaldırıyor ve sıkamıyor eğer böyle bi durumda kalırsanız yerin üstüne çıkın düzelir
kardeşim ben yaptım nerede yapamadın nerde tıkandın anlat
Kardeş sonradan fark ettim hızlı ateş etmeyle alakası yokmuş ghost mode a geçince sanırım yada nedenini tam tespit edemedim kardeş ekran yamuluyo fps 1 e düşüyo en sonunda hareketsizlikten odadan atılıyorum pvp de açmam zaten ss alırlar yardım lazım yapan
ahmet kardeşim kurulumu anlayamadım ya site bekleniyor diyo sonra yakalandız falan yazıyo atıyo oyunu lütfen yardım
ahmetserdar0' Alıntı:kardeşim şimdi indiriyorsun b iliyosun nasıl indirildiğini sonra güvenlik duvarını kapa ben ünlem a vast kullanıyordum kapadım sonra dizime çıkardım yönetici olarak çalıştırıyorsun sonra *** d oğrulaya tıklıyorsun g oogle açıp memory hackers nokta c om yaz e ntere bas sonra *** bas sonra f 5 çek sonra k apanıyo zaten doğrulama şeysi sonra oyun bula basıyorsun h aundslauncher ı bulup basıyorsun sonra önüne gelen şeye hemen basma giriş yapa bas h ounds t aki sonra kullanıcı adı şifre gir sonra o önündeki küçük kutucuğa bas işlem başarılı dedikten sonra açılmakta olan h oundsa tıkla işte sonra hile aktif tavsiyem p vp de açma s s al ırlarsalar ban yiyebilirsin p ve de yap ama benim anlamadığım bazı şeyleri açınca yerin altına ışınlanıyor karakter ve f ps 1 e düşüyor onunla uğraşıyorum şuan
*** sansürlemiş add yani rek ve lam kelimeleri
serkan4242' Alıntı:Ise yarior cok yardimci oldu sagolasiniz eywallah