- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
açıkladım zaten tr serverinde banlı oldugum için bilgisayarım banlı yani girip yapamıyorum. bu ban bildigimiz bir ban değil kaldırılmıyor.Leftspace Bir Açıklama Yaparsan Güzel Olur Lütfen Kırma Bizi Şu TR Yide Hal Et Fazla Özelliğe Gerek Yok.
@LeftSpace reis eline sağlık valla bide no clip yada fly olursa dehşeh olucak müsait oldugun bir zaman onlarıda yaparmısın rica etsemaçıkladım zaten tr serverinde banlı oldugum için bilgisayarım banlı yani girip yapamıyorum. bu ban bildigimiz bir ban değil kaldırılmıyor.
BEN TR SERVERINDA KULLANMAYA BAŞLADIM. HEMDE ÇOK BASİT BİR YÖNTEM İLE. AZICIK DÜŞÜNÜN RAHATÇA ÇÖZEBİLİRSİNİZ. YÖNTEMİ SÖYLEMEMEMİN TEK SEBEBİ HİLEYİ KURUP TR SERVERDA OYUNUN ANASINI SKNLER İÇİNDİR. CILKINI ÇIKARIYORSUNUZ RESMEN. TEŞEKKÜRLER MEMORYHACKERS SEVİLİYORSUNUZ SAYIN DWORD EKİBİ. SINIRSIZ OYNAMANIN TADI SAYENİZDE DAHA GÜZEL
YOK YA ANLAMASINLAR. YA HİLEYİ AÇIP ÇAKTIRMADAN KULLANANLARA CAN FEDA. AMA ADAM HERKESİN ORTASINDA AÇMIŞ BOMBA ATARI PVP DE SAYDIRIYO. hoonds TA DOĞAL OLARAK GÜNCELLEME GETİRİYO. OLAN BİZE OLUYO. İŞTE O KİŞİLER HAZIRA KONMAYACAK AGA. BİRAZ KAFA ÇALIŞTIRSINLARdaha anlamadılar işte boşver anlarlar bir gün :d
Kardeşim name ile line çalışmıyor sadece kalanın hepsi çalışıyorsa ben hileyi tr serverde ilk yeri açıyorum ama oyundan atıyor yarıdm
aga 2-3 mac attım EU da oynuyorum bu arada neyse 2-3 mac atım lobıye geldım actım esp box bide lineyi sorunsuz çalıştı ne alaka anlamadım ama oyunun basında acınca oyundan atıyor yoksa onlarda calısıyor normaldeKardeşim name ile line çalışmıyor sadece kalanın hepsi çalışıyor
Kardeşim Adam TR sunucusunda kullanıyor büyük ihtimalle ondan atıyorduraga 2-3 mac attım EU da oynuyorum bu arada neyse 2-3 mac atım lobıye geldım actım esp box bide lineyi sorunsuz çalıştı ne alaka anlamadım ama oyunun basında acınca oyundan atıyor yoksa onlarda calısıyor normalde
EU da oynadıgımı bastanda belırlım zaten ne alaka oldunu bılmıyorum dedim bide son olarakKardeşim Adam TR sunucusunda kullanıyor büyük ihtimalle ondan atıyordur
hoonds un 4 severi var 1 Japon 2 Kore 3 steam 4 tr steamda herşey sorunsuz çalışıyor ama diyer derecelerde box ve line çalışmıyor onlarda olmasın gerisi yetiyor zaten bide fly eklerse tadından yenmez olur oyunEU da oynadıgımı bastanda belırlım zaten ne alaka oldunu bılmıyorum dedim bide son olarak
EU da rahatça lıne ve esp box acılıyor esp zaten wal hack kutu lınede cızgı cızıyor kutularahoonds un 4 severi var 1 Japon 2 Kore 3 steam 4 tr steamda herşey sorunsuz çalışıyor ama diyer derecelerde box ve line çalışmıyor onlarda olmasın gerisi yetiyor zaten bide fly eklerse tadından yenmez olur oyun
kore indir full doluEU da rahatça lıne ve esp box acılıyor esp zaten wal hack kutu lınede cızgı cızıyor kutularaD tek sorunu lobılerde oda bulmak zor bom bos bıldıgın
bakarımda aga dil sorunu var pek bısı anlasılmıyor suan ındırdım tr yı şükür harbı esp te sorun varmıs atıyor oyunkore indir full dolu
aga dil sorun değil .D herşey free korede Dbakarımda aga dil sorunu var pek bısı anlasılmıyor suan ındırdım tr yı şükür harbı esp te sorun varmıs atıyor oyun
Ohaaga dil sorun değil .D herşey free korede D
evetçalışıyormu hala
Fly hilenin ilk çıktığı zaman zaten yoktu fakat en azından duvarın içine girme eklerse güzel olucak coopda gerekiyorhoonds un 4 severi var 1 Japon 2 Kore 3 steam 4 tr steamda herşey sorunsuz çalışıyor ama diyer derecelerde box ve line çalışmıyor onlarda olmasın gerisi yetiyor zaten bide fly eklerse tadından yenmez olur oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?