Hoşlanılan kıza karşı ne yapılması gerekiyor?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba, bir kızdan aşırı derecede hoşlanıyorum. Bu kız babamın akrabasının torunu oluyor. Uzaktan akraba ve ailelerimiz de sevilir, sayılır. Aramız da oldukça iyidir.

Neyse bu kızla çocukken evcilik oynardım. Sonra şehir dışına taşındılar. Arada sırada bayramda görür oldum veya düğünden düğüne. Aradan bayağı zaman geçti tabii ve büyüdük. Denk gelsek belki konuşmayız bile. Bu kızdan hoşlanmaya başladım. Bir gün rüyamda bu kız ile evlendiğimi gördüm. 6-7 sefer rüyamda evlendiğimizi gördüm. Sonra da aklımdan çıkmamaya başladı.

Yakın tarihlerde yürek yemiş gibi Instagram'dan bari takip edeyim dedim. Karşılıklı takipleşmeye başladık. O sıralarda mutluydum tabii. Arkadaşlarım da mesaj atmam gerektiğini söylüyorlardı haklı olarak ancak ailem sevilen büyüklerden ve rezil etmemek adına rezil ederim diye düşündüm. Hem de cesaretimi toplayamadığım için yazmadım. 1-2 hafta sonra da karşılıklı takipten çıkmıştı.

Kendisi hâlâ aklımda ve hoşuma gidiyor hayal kurmak. Başka birisi olsa, alakamız olmasa gider konuşurum. Duygularımı söylerim ancak akraba olması işi bozuyor. Sizce durum nedir? Ben kafada kuruyorum gibi gözüküyor ama ne yapacağımı da bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hocam ilk öncelikle bu kızın bir sevgilisi olmuş olabilir ya da o aşamada olabilir yani bu durum biraz tehlikeli ve riskli bi durum benim önerim 2 3 ay bekleyin muhtelemen sevgilisinden ayrılıcaktır 2-3 ay içerisinde sende o süre içerisinde başka kızlarla ilgilen instagramdan konuş flörtleş kendini geliştir bu konu uzamnlık ister iltifat vs. mesela iltifatlarında tutarlı olman lazım her zaman her dakika iltifat edersen sevdiğini belli edersen artık bu durum normal bir hale gelir ve her geçen gün daha da fazla iltifat etmen gerekir eninde sonunda artık iltifat etmen hiçbi işe yaramaz çünkü her zaman iltifat edilmez 3 4 günde bir iltifat edersen makuldur.Öbür konulara geçelim bir kızla konuşmaya başlarken dümdüz şeyler yazma örn:selam,naber,tanışalım mı,sen şurdaki kız mısın vb. bunları kullanma sakın!!
Ana taktik şu ilk önce analiz kız hangi şarkıları dinliyor,kıyafet tarzı nasıl,notlarına şarkı koyuyormu ve konuştuğu birisi varmı bu 3 kriteri değerlendirelim örneğin
1.gün notuna şarkı koydu
3. gün bi adet daha şarkı koydu
bu şarkıları al ve dinle evet bildiğin dinle ve alışmaya çalış sonra bu türden daha fazla şarkı dinle ilk muhabbetinide şarkı notuna yanıt vererek yapıcaksın kesin taktik budur.Yanıt verdikten sonra tüm olay sende başlar ne kadar flörtöz oldugun vs. İlk amacın güven kazanmak olsun.Başarılar F

Onaylı Üye
duygularını dök eğer olmazsa bari arkadaş kalalım de kendini sevdirmeye çalış

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Akraba evliliği sıkıntılı diyorlar uzmanlar kral yani bence vazgeç derim boş ver kanka başka kız mı yok

Üye
Dostum bunun tek çözümü var, kız eğer her şeyi ailesine söyleyen bir tip değilse kendisine uygun ve beyefendi bir şekilde duygularını ifade etmek. İçinde kaldığıyla kalmasın tavsiyem budur.

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dostum zaten bu kız seni instagramdan takipten çıktıysa, bir şey hissetmiyordur. Karşısına çıkıp ilanıaşk edip, red yiyip kendini küçük düşürme

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Akraba olduğundan dolayı pek bulaşma derim. Sonuçta annenin babanın kulağına giderse pek hoş olmayabilir. Takipten çıktıysa ya sen ondan hoşlandığını belli etmişsindir. O da seni arkadaşı olarak gördüğü için sinyal yakmak istemiş olabilir. Ya da sevgili yapmıştır, sevgilisi çıkarttırmıştır seni takipçilerinden. Ama muhakkak bi çaktırmadan yokla napıyosun? ne ediyosun? falandan gir. Sonra sormak istediğin sorulara geç biraz daha olayı aşk sevgili flört tarzı yerlere çek. Konuyu kapatmaya çalışıyorsa istemiyodur. Devam ediyorsa bir ihtimal olabilir.

Üye
gidip konuşacaksın açılmayıp kıyamazsan sunu hatırlar bir gün beklersin tam açılacağın gün kıza başka biri açılmış zamanın varsa hemen git ve açıl

Onaylı Üye
Deneyim ve tecrübe ile net yorum yapabilirim. Kızlar özgüvenli, açık sözlü erkekleri gerçekten severler. Erkeğin tipi ortalamanın altında bile olsa toplumun gözünde eğer ki özgüvenli bir yapısı var ise her şeyi dile getirebilen çoğu kızın gözünde prens konumunda olur o erkekler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
abi hoşlanılan kiz için ilk başta haytatını on numara gösterip etkilemeye calsıcan insanlar sosyal medyadakı gibi gerçek haytta değil ama sen gerçek hayyyata sosyal medyadaki gibi olcaksın düşün kimse çirkin fotopğrafını ınstagrama koymaz