Host dosyası sıkıntılı iş her şeyi engelliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
beyler ne kadar dolu ne kadar boş bi konu bilmem ama host şeylerini pek ciddiye almıyodum ve bi gün sonra bende aynı durumu yaşadım :d hangi foruma girersem gireyim bilmem ne hile diye bir foruma atıyordu burasıda dahil sonra o aynı forumda host dosyaları diye bi konu açıldı baktım merak ettim ve bir baktım orda memoryhackers dahil birsürü forumun adresi vardı hangisine girersem gireyim o foruma atıyodu o memoryhackersi kuzenimin hesabı dahil 5 yıldır kullanıyorum nerdeyse başka forumlara güvenmeyin derim sizde bir bakın host dosyalarınıza youtubeden bakın nasıl temizlenir diye o forumun loaderide var herşeyi sildim onla alakalı yani sizde bir bakın derim :/ o dolu host dosyası hala elimde

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Aynen öyle dostum memorhackersi tanıdığımdan beri en iyi ücretsiz hile yapan anlayışlı kadrosuyla mükemmel bir ortam ben şahsen bu forumdan başka foruma girmiyorum girmemde yani bizim forumun yaptığı her şeyi üyelere duyuruyor çok şeffaf davranıyor. Diğer forumlar öyle değil her şey gizli gizli hatta bazılarının keyloger attığını duymuştum.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Başka forumlar da adamlar hile rar dosyalarının içine keylogger koyuyor sen indirip çalıştırdığında farkına varmıyorsun ama pc trojanları ve keyloggerları yiyor
Memoryhackers ortamıyla hile kalitesi ve kulanıcılara şeffaf davranmasıyla güzel bir yönetim ekibine sahip

Host dosyasına da gelecek olursak dostum rsthost 2.0 programını indirip programı açınca restaurer dedikten sonra host dosyanı varsayılan host dosyası ile yeniletecektir 2 dk da bu işlemi yapabilirsin zor bir bir şey değil

İyiforumlar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu tarz durumdan o sitenin kullanıcıları da farkında. Kurucularına neden böyle bir şey yaptığı sorulunca onların sitesi dışında diğer tüm siteler sakıncalıymış ki adamlar tüm hile siteleri ve oyunun siteleri de dahil olmak üzere (metin2, wolftü'nün oyun siteleri vb) host atıyorlarmış xd Hadi hile sitelerine host atarsın neyse de oyun sitelerine de host atmakta ne bileyim. Hem bilgisayarınızın sağlığı için, hem de göz sağlığınız için o tarz sitelerde takılmamalısınız. Kullanıcılarımızın istediği refahı elimizden geldiğince sitemizde sağlamaya çalışıyoruz. Yeterince üst düzeyde bir kalitemiz ve seviyemiz var. Sadece adımız yeter.
Bugüne kadar sitemize destek sağlayan, iyi kötü günümüzde yanımızda olan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Her zaman en iyisi için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Ayrıca host yiyen varsa Rsthost v2 indirip ortadaki düğmeye bassın problem çözülür. Saygılarımla.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Eskiden başka forumlardan hile indirdiğim zaman hosts dosyasını değiştiriyodu hile indirdiğim forumdan başka foruma giremiyordum

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu siteden birkere şikayet duymadım görmedim. Yabancı lamerlerin sitelerinden indirdiğiniz dosyalarda tonlarca keylogger truvaatı tarzı yönlendirme ve virüsler mevcut. Temizlemenizi öneririm.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum genelde başka sitelerden hile indirince özellikle memoryhackers'ı kıskanan launcher'i çalıştırdığın an memoryhackers'ı engelliyor host dosyası temizleme diye youtubeye aratırsan bu sorunu çözebilirsin

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...