CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Bugün karşılaştığım bir durumdan ötürü ismini vermek istemediğim başka bir hile forumuna yöneldim. Gayet sade klasik forumlardan biriydi. Çok süper olmasa da idare eder hile paylaşılıyordu. Bende hemen deneyeyim dedim işte indirdim kullanıcam vs vs. Açtım kullandım kapattım bizim foruma gireyim dedim hileler güncellendi mi diye kontrol etmek için. Bide ne göreyim siteye giremiyorum. Allah allah dedim banmı yedim acaba (çok fazla ceza alıyorum alışkındım
) diye kontrol etmek için telefonumdan girdim. Baktım giriş yapabiliyorum herşey normal ceza da yememişim. Bi garip oldum sonra internetten kısa bir araştırma sonucu host dosyalarından kaynaklı olabileceğini buldum. Videoda gösteren arkadaşta 1 tane host dosyası bulunurken bende daha yeni oluşturulmuş bir host dosyası daha vardı. İçini açtım bide ne göreyim. Kendi forumları hariç bütün forumların dns ini 0 0 0 0 yapmışlar. Bu gerçekten hoş bir davranış değil. Bu günde öğrendimki MemoryHackers tan daha iyi veya ona yaklaşabilecek kadar güzel hile forumu yoktur. VE NOKTA