Nedenmi MemoryHackers?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bugün karşılaştığım bir durumdan ötürü ismini vermek istemediğim başka bir hile forumuna yöneldim. Gayet sade klasik forumlardan biriydi. Çok süper olmasa da idare eder hile paylaşılıyordu. Bende hemen deneyeyim dedim işte indirdim kullanıcam vs vs. Açtım kullandım kapattım bizim foruma gireyim dedim hileler güncellendi mi diye kontrol etmek için. Bide ne göreyim siteye giremiyorum. Allah allah dedim banmı yedim acaba (çok fazla ceza alıyorum alışkındım :D ) diye kontrol etmek için telefonumdan girdim. Baktım giriş yapabiliyorum herşey normal ceza da yememişim. Bi garip oldum sonra internetten kısa bir araştırma sonucu host dosyalarından kaynaklı olabileceğini buldum. Videoda gösteren arkadaşta 1 tane host dosyası bulunurken bende daha yeni oluşturulmuş bir host dosyası daha vardı. İçini açtım bide ne göreyim. Kendi forumları hariç bütün forumların dns ini 0 0 0 0 yapmışlar. Bu gerçekten hoş bir davranış değil. Bu günde öğrendimki MemoryHackers tan daha iyi veya ona yaklaşabilecek kadar güzel hile forumu yoktur. VE NOKTA

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
memory hackers en iyi hile sitesidir <3

Düzce
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Diğer hile siteleri mining virüsü koyuyorlar ve siz farkında olmadan ekran kartınızı sömürüyor, Memory Hackers'da böyle bir durumla karşılaştım desem yalan olur. Lütfen bilindik sitelerden hilelinizi tehmin edin ben bildiğim en iyi site MEMORY HACKERS!

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
site gerçekten yararlı ve güzel içerikleri var yardım,hile vb gibi şeyler dostluk gibisinden güzel olayları var yıllardır açık olan bu site çok iyi gelişim salıyor umarım böyle devam eder...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu siteyi yıllar önce birçok kez kullandım ondan sonralar başka siteler felanda deniyordum öyle takılmalık ama hiçbirinde güncelleme veya ona benzer hiçbirşey olmadı birkaç kezde virüs yedim kaç kez pc yi sıfırladım bu site gerçekten çok iyi benim bildiğim tek ve gerçek hile forum sitesi <3

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Başka sitelerden indirilen hilelerde trojen yada keylogger bulunuyor sen dosyayı yönetici olarak çalıştırdığında pc selamün aleyküm
2 milyon kullancı neden burayı tercih ediyor?
Kalite asla tesadüf değildir

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
memoryhackersın ismi var güven kazanmıs bir topluluk

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Başka sitelere hiç güvenmiyorum hile konusunda ama memoryhackers <3

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. O sitenin hilesinde virüs olma riski yüksek. Bilgisayarına format atmanı öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yıllarca diğer oyunlar değil de Wolftü de bana çok zevk aldırmıştır gelir üyeliğimi girer hileyi indirir çıkardım <3

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
memoryhackers harici hiçbir siteye güvenmem açıkcası sizi bilmem ama xd

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bencede herkes burayı tercih edebilir olmayan hileler için başka virüs değiliz diyen forumların hilelerini loaderlerini yetkili bi şekilde açınca pc uçar. MemoryHackers yolunda aşırı başarılı bir forum ne olursa olsun burayı tercih edin.. Tüm MH Ekibine Saygı ve Sevgilerimi İletirim...

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu Tarz Siteler Bulmak Çok Zor Güvenilir Hemde Tam Oyuncu Dostu Bir Site Bu Yüzden İnsanlar Burayı Tercih Ediyor

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
işini kaliteli yapıyor memory hackers

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
benim için bu hile yapanlar için en iyi forum ve sadece

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Gerek hileleriyle gerek ortamıyla memoryhackers 1 numaradır bu alemde

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
most of the time the cheats are undetected and they actually work on it frequently

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar emin olun piyasada bir çok LoL script var yalan değil isteyene link de atarım peki bizim sitemiz o scriptleri koyamaz mı yani gayet de koyar . İşte aradaki fark bu onlar ilgilenmeden adet yerini bulsun diye virüs dolu loader kar pcnize yükleyip kasmasına neden oluyor . Fakat bu sitede bu yapılmıyor öncelik üyeler . Her şeyden önce burda bir aileyiz Herkese iyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...