Host dosyası?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Daha önce de oluyordu bu sitelerin birbirine savaşı vs. host dosyalarımızı sürekli değiştirmeniz. Artık host dosyasını temizlesem bile diğer sitelere giriş yapamıyorum sadece malum siteler dediğiniz sitelere. Virus yok temiz formatlı windows 11 sistemi sadece sizin launcher'ı kullandım ve erişimi engelledi. Bir çözümü varsa yaptığınız şu şeyin (host temizleme bat dosyası hariç) atın yoksa temiz format atayım. liseli sataşmanızın hıncını milletin host dosyasından çıkarmayın teşekkürler :)

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Daha önce de oluyordu bu sitelerin birbirine savaşı vs. host dosyalarımızı sürekli değiştirmeniz. Artık host dosyasını temizlesem bile diğer sitelere giriş yapamıyorum sadece malum siteler dediğiniz sitelere. Virus yok temiz formatlı windows 11 sistemi sadece sizin launcher'ı kullandım ve erişimi engelledi. Bir çözümü varsa yaptığınız şu şeyin (host temizleme bat dosyası hariç) atın yoksa temiz format atayım. liseli sataşmanızın hıncını milletin host dosyasından çıkarmayın teşekkürler :)
Dostum zaten açıkca belirttiler belli başlı konularda , eğer beğenmiyorsan UI'yi kullanmak zorunda değilsin .

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum zaten açıkca belirttiler belli başlı konularda , eğer beğenmiyorsan UI'yi kullanmak zorunda değilsin .
host dosyası temizlememe rağmen giremiyorum şu an dostum düzelsin de sonra kullanmayacağım zaten .

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Host dosyasının neden değiştirildiği ile alakalı bilgilendirme (https://memoryhackers.org/konular/m...lgilendirmesi-hosts-file-announcement.197942/) zaten forum üzerinde mevcut fakat konuyu açıp okumaktan aciz olduğunuz için liseli sataşması olarak nitelendiriyorsunuz. Host dosyanızı da eski haline getiremediyseniz eksik araştırmanız ve yöntemlerinizden kaynaklı ki zaten forum üzerinde defalarca kez insanlara bunun cevabını verdik.

İlgili videoya göz atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...