Arkadaşlar ts3 ile ilgili bi sorunumu halletmek için hosts dosyasını değiştirecektim lakin hosts dosyası etc klasöründe gözükmüyo ama başka bir hosts dosyası atmaya çalışıtğımda bana zaten var diye bir uyarı var ve hosts dosaysını değiştiremiyorum yönetici izni yok diyo ne yapayım yardımcı olun
İşaretlediğim iki seçeneği de uygula, biri sana hostu açıyor her şeyi silip host dosyası olarak kaydet ama txt olarak değil, biri ise direkt sıfırlıyor, ikisini de uygula.
Windows arama kısmınca "kullanıcı hesabı denetimi ayarlarını değiştir" yazın ve denetim masasındai ki bir ayara atacak sizi. orada 4 adet seçenek var, en aşağı doğru getirin çubuğu "hiçbir zaman uyarma" seçeneği sonrasında tamama bastıktan sonra sistem dosyalarını değiştirebilirsiniz. Size tavsiyem değişiklik yapcağınız klasörü değiştirdikten sonra bu ayarı eski varsayılan haline çevirmeniz olur. Kolay gelsin.
İşaretlediğim iki seçeneği de uygula, biri sana hostu açıyor her şeyi silip host dosyası olarak kaydet ama txt olarak değil, biri ise direkt sıfırlıyor, ikisini de uygula.