Çözüldü Hosts dosyası hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba;

Yenilenen loader ile birlikte içerisine bir hosts.block eklentisi eklenmiş, MH loaderini açtığımda kendi hosts dosyasını koyup mevcut hosts dosyasını gizliyor, hosts cleaner olan var mı elinde ben hostsumu default yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz, %WinDir%\System32\Drivers\Etc konumunda hosts dosyam gözükmüyor dediğim gibi.

Çözüm
iobit unlocker kurup silebilirsin.
etik olup olmaması tartışılır. eğer o listedeki bir siteye girmeyi düşünüyorsan izleyip tekrar düşün derim.
Merhaba; çözüm için teşekkürler sorunu Malwerebytes ile çözdüm, gördüğün üzere forum üzerinde uzun süredir kullanıcıyım, loader dahil olmak üzere farklı yazılımları deneyimledim kullandım sohbet ettim, yardım aldım yardım ettim. Klasik forum kullanıcısı olarak takıldım, MH , CG , RC, dahil olmak üzere sistem loaderlarınızı zaten virüs olarak algılıyor detaya inmeyeceğim, yıllardır bu forumun kullanıcısıyım hile kullanıcısı olarak keylog, RAT vb şeyleri çok önemsemediğimizi Founder olarak biliyorsun ki ona istinaden loaderlarınıza böyle eklentiler kuruyorsunuz, ben yine...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba;

Yenilenen loader ile birlikte içerisine bir hosts.block eklentisi eklenmiş, MH loaderini açtığımda kendi hosts dosyasını koyup mevcut hosts dosyasını gizliyor, hosts cleaner olan var mı elinde ben hostsumu default yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz, %WinDir%\System32\Drivers\Etc konumunda hosts dosyam gözükmüyor dediğim gibi.
Bunu deneyip geri dönüş atar mısınız:
https://memoryhackers.org/konular/rsthosts-2-0-hosts-dosyanizi-onarin.238028/

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim, restaurter diyorum hosts dosyası hala değişmiyor içince MH'nin bulundurduğu blocker ile birlikte hosts dosyam aynı yerinde kalıyor.
Post automatically merged:

Modifiye edip kayıt etmek içinde bu işlem için size adminastrator izin vermelidir diyor fakat tüm izinler açık ve adminastrator benim yardımcı olabilir misin modifiye etmeme de izin vermiyor

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim, restaurter diyorum hosts dosyası hala değişmiyor içince MH'nin bulundurduğu blocker ile birlikte hosts dosyam aynı yerinde kalıyor.
Post automatically merged:

Modifiye edip kayıt etmek içinde bu işlem için size adminastrator izin vermelidir diyor fakat tüm izinler açık ve adminastrator benim yardımcı olabilir misin modifiye etmeme de izin vermiyor
Peki şu videoyu izleyip yapar mısın:

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Peki şu videoyu izleyip yapar mısın:
Sorun şu ki; loader üzerinde yeni bir eklenti kurmuşsunuz host block diye, host block mevcut hostsu modifiye etmemi restore etmemi silmemi her şeyi benim elimden alıyor ve engelliyor (hiç etik değil) diğer sitelere erişim sağlayamıyorum mağdurum. Yani değişmeye kalktığımda adminastrator size izin vermelidir diyor gelişmiş yetki yapıyorum yine engel oluyor hatta take ownership eklentisi bile kurdum bilgisayarıma eklentiniz engelliyor her şeyimi.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sorun şu ki; loader üzerinde yeni bir eklenti kurmuşsunuz host block diye, host block mevcut hostsu modifiye etmemi restore etmemi silmemi her şeyi benim elimden alıyor ve engelliyor (hiç etik değil) diğer sitelere erişim sağlayamıyorum mağdurum. Yani değişmeye kalktığımda adminastrator size izin vermelidir diyor gelişmiş yetki yapıyorum yine engel oluyor hatta take ownership eklentisi bile kurdum bilgisayarıma eklentiniz engelliyor her şeyimi.
etik olup olmaması tartışılır. eğer o listedeki bir siteye girmeyi düşünüyorsan izleyip tekrar düşün derim.

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba; çözüm için teşekkürler sorunu Malwerebytes ile çözdüm, gördüğün üzere forum üzerinde uzun süredir kullanıcıyım, loader dahil olmak üzere farklı yazılımları deneyimledim kullandım sohbet ettim, yardım aldım yardım ettim. Klasik forum kullanıcısı olarak takıldım, MH , CG , RC, dahil olmak üzere sistem loaderlarınızı zaten virüs olarak algılıyor detaya inmeyeceğim, yıllardır bu forumun kullanıcısıyım hile kullanıcısı olarak keylog, RAT vb şeyleri çok önemsemediğimizi Founder olarak biliyorsun ki ona istinaden loaderlarınıza böyle eklentiler kuruyorsunuz, ben yine hepinize saygı duyuyorum iki site üzerindeki kavga sizin kavganız kullanıcıların değil, dolayısıyla video bilgilendirmen için ayrıca teşekkür ederim

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...