Merhaba dostlar. Ben HOWAREHACKS. Dün forumda gezinirken @UunknowTR arkadaşımızın C# ile yaptığı hosts dosyası düzelticiyi gördüm ve bendeki hosts dosyası da hatalı diye indirip kullandım ama sonuç alamadım. Sonra VB.NET bilgim olduğu için biraz kurcaladım ve sonuç olarak uygulamayı bitirdim. Ek olarak %temp% & temp & Prefetch gibi gereksiz dosyaların olduğu klasörleri temizliyor. Birde hosts dosyası gözükmeyen veya düzeltemeyen arkadaşlar indirip denesinler.
Hosts KULLANIMI
Uygulamayı yönetici olarak çalıştırın. (Yoksa Çalışmaz)
Yapacağınız işlemi seçin. (Ben hosts dosyası üzerinden gideceğim.
'Hosts dosyası ve eksik DLL hataları için TIKLA' kısmına basın.
'Dosyaları değiştirmek için TIKLA' ya basın ve birkaç saniye bekleyin. Eğer işlem başarılı ise "İşlem Başarılı" diye bir uyarı gelecektir. Değilse "İşlem Başarısız" diye bir uyarı gelecektir.
Windows Defender Kapatma KULLANIMI
'Windows defender kalıcı kapatmak için TIKLA' kısmına basın.
Açılan sekmeden tekrardan 'TIKLA' tuşuna basın.
Birkaç saniye bekleyin. Uygulama gerekli ayarları yapacaktır. Başarılı ise "BAŞARILI" diye bir uyarı alacaksınız.
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var cheat enginede oynadığım oyundaki iyenin sayısal değerini nasıl bulacam.Mesala metin2 de zırh 11999 ben zırhın 11999 olduğunu nasıl bulacam.Başka oyunda iyenin kodunu bulmam lazım bunun gibi.
İndirdim ve gereksiz dosyalar için denedim çalışıyor. Hosts dosyası için denemedim henüz herhangi bir sıkıntı olduğu zaman onu da deneyeceğim. Ellerine sağlık
İndirdim ve gereksiz dosyalar için denedim çalışıyor. Hosts dosyası için denemedim henüz herhangi bir sıkıntı olduğu zaman onu da deneyeceğim. Ellerine sağlık