Çözüldü Hosts Dosyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Forumdaki loaderı kullanınca hosts dosyasını değişştiriyor ve salt okunur yapıyor fakat şu an bazı sitelere erişim sağlayamıyorum bu sorundan ötürü tekrar sıfırlamak istediğimde ise dosyaya erişim reddediliyor ve değiştiremiyorum 1-2 ay önce düzeltmiştim bunu ama şimdi unuttum yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
VPN kullanabilirsiniz. Veya IOBit unlocker adlı programı indirerek host dosyasını silme ve sıfırlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bütün gizli dosyaları göster seçeneklerinin aktif olduğundan emin olun. İyi forumlar.

Dipnot: Hosts duyurusu zaten yapılmıştı burada kimse sizden gizli hosts dosyanızı değiştirmiyor. Ve bu inanın sizin yararınıza olacaktır. ÇÖP forumlarda dolaşıp virüs yemek istemiyorsanız siz bilirsiniz. Paylaştıkları pek çok şey paste yada virüs içeriyor. Daha geçenlerde bunun hakkında bi video ifşalandı. Loaderlerinde Twitch izlenme botu olarak üyelerini kullanıyor inekler xD

Doğru düzgün bir açıklama bile yapamadılar yazık.
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
VPN kullanabilirsiniz. Veya IOBit unlocker adlı programı indirerek host dosyasını silme ve sıfırlama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bütün gizli dosyaları göster seçeneklerinin aktif olduğundan emin olun. İyi forumlar.

Dipnot: Hosts duyurusu zaten yapılmıştı burada kimse sizden gizli hosts dosyanızı değiştirmiyor. Ve bu inanın sizin yararınıza olacaktır. ÇÖP forumlarda dolaşıp virüs yemek istemiyorsanız siz bilirsiniz. Paylaştıkları pek çok şey paste yada virüs içeriyor. Daha geçenlerde bunun hakkında bi video ifşalandı. Loaderlerinde Twitch izlenme botu olarak üyelerini kullanıyor inekler xD

Doğru düzgün bir açıklama bile yapamadılar yazık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben de aynı sorunu alıyordum dostum supportun dediği gibi iobit unlocker işe dosyanın kilidini kaldır ve öyle dene o zaman hallolur rahatlıkla

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Forumdaki loaderı kullanınca hosts dosyasını değişştiriyor ve salt okunur yapıyor fakat şu an bazı sitelere erişim sağlayamıyorum bu sorundan ötürü tekrar sıfırlamak istediğimde ise dosyaya erişim reddediliyor ve değiştiremiyorum 1-2 ay önce düzeltmiştim bunu ama şimdi unuttum yardımcı olabilir misiniz?
Bu konudan yararlanabilirsiniz :
https://memoryhackers.org/konular/rsthosts-2-0-hosts-dosyanizi-onarin.238028/

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
rst hosts indirip düzenleye basıp dosyanın gözükmesini sağlayıp iobit unlocker ile kilidini açıp silebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...