hosts düzenleyememe sorunu wsreborn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar wsreborn kullanıyorum sanırım host dosyalarına kadar erişimi var system32/drivers/etc/hosts kısmından bahsediyorum burdaki host dosyası görünmüyor
TS3 Sunucusuna bağlanmam lazım blacklist hatasını gidermek için hosts dosyasının içeriğini değiştirmem gerekiyor fakar bunu yapamıyorum windowstan izin sağlıyorum genede olmuyor nasıl düzenleme yapabilirim bilgisi olan?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ıobit unlocker indir etc klasörünü yedekle birde etc klasörünü içine hosts dosyasını at daha sonra
system32/drivers/etc dosyasını dağ tıklayıp ıobit unlocker ile açın ordan kilidi aç ve sile basın daha sonra yedekledğin içinde hosts dosyası olan etc klasörünü system32/drivers at

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu program sayesinde hosts dosyanızı sıfırlayabilirsiniz.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
YouTube'a hosts dosyası sıfırlama yazarsan sorunun çözülecektir

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar wsreborn kullanıyorum sanırım host dosyalarına kadar erişimi var system32/drivers/etc/hosts kısmından bahsediyorum burdaki host dosyası görünmüyor
TS3 Sunucusuna bağlanmam lazım blacklist hatasını gidermek için hosts dosyasının içeriğini değiştirmem gerekiyor fakar bunu yapamıyorum windowstan izin sağlıyorum genede olmuyor nasıl düzenleme yapabilirim bilgisi olan?
rsthosts indirip düzenleye basarsan dosya gelir resetleme işlemini de yapabilirsin

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
system32/drivers/etc/ dosyasına sağ tıkla özellikler + güvenlik + gelişmiş + değiştir diyelim. Oraya pc ismini yazıp arayalım çıkana tamam diyelim + isminin altinda tik çıkacak orayı ve en altta olacak olan tiki seçip uygula diyelim daha sonra etc dosyasının yedeğini alip direk etc silelim daha sonra yeni dosya oluşturup adını etc koyalım yedeklerini de geri atalım içine işlem tamamdır. Programsız işimiz halledildi.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
RstHost 2.0 indirebilirsin dostum
Post automatically merged:

konu linki
rsthosts indirip düzenleye basarsan dosya gelir resetleme işlemini de yapabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu program sayesinde hosts dosyanızı sıfırlayabilirsiniz.

RstHost işe yaradı teşekkür ediyorum umarım wsreborn tekrardan yaptığım düzenlemeyi silmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...