Hosts Onarıcı Program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba MH Ailesi geçen gün 'ROS' Hilesi fix yediği için internetten bazı alternatiflere baktım ve bilgisayarı zor kurtardım. :) İlk tavsiyem MH dışında bir program kullanmayın,
Neyse bu programı kaldırdım ama bir baktım ne göreyim MH sitesine giremiyorum, az düşündüm ve programın 'hosts' dosyasını bozabileceği aklıma geldi.
'Host' dosyasının konumuna gittim ancak yok ! :) Meğer hem editlemiş hemde Sistem dosyası olarak kaydederek 'Yazma' iznini kaldırıp gizlemiş.
Ben düzelttim zor oldu ama yaptım ve dedim ki bu tarz olaylar herkesin başına gelebilir, biraz düşündükten sonra bir fikir buldum ve,

Program yazmaya karar verdim !!

:resim:

1.png
2.png

:özellik:

DÜZENLE - "Hosts" dosyasını açar ve düzenleyip kaydetmenize olanak sağlar.

OTO DEĞİŞTİRME - "Hosts" dosyasını programa gömdüğüm orjinal (varsayılan) "Hosts" dosyası ile otomatik değiştirmeye çalışır
(Bu özellikte sorun yaşarsanız programı "YÖNETİCİ" olarak çalıştırın.)

ELLE DEĞİŞTİRME - Programda gömülü olan Orjinal (varsayılan) "Hosts" dosyasını bir klasöre çıkarır ve ardından Hem "Hosts" dosyasının konumu hemde kopyalanacağı konumu açarak kolaylık sağlar.

SSS - Araştırıp edindiğim bilgilere göre sıkça karşılaşılan sorunları ve elimden geldiğince çözümleri yazdım.

TUŞLAR NE İŞE YARAR - Bu bilgilerin aynısını verecektir.

ÇIKIŞ - BURASI BİRAZ ÖNEMLİ PROGRAM GÖMÜLÜ DOSYALARI KULLANMAK İÇİN ÖNCE ÇIKARMAK ZORUNDA ÇIKIŞ BUTONU PROGRAMI KAPATMADAN ÖNCE ÇIKARILAN DOSYALARI TEMİZLER VE ÖYLE KAPATIR PROGRAMI.

:yazı:

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bildirin bir çok bilgisayarda denendi ancak bazen hala hata verebilmekte bu hata bazen programdan bazende bilgisayardan kaynaklı olabiliyor.

:not:

Kullanıcılar genelde "...yoluna erişim reddedildi" sorunu ile karşılaşıyor bu hata da programı "YÖNETİCİ" olarak çalıştırıp tekrar deneyin
Sorun devam ediyor ise "hosts" dosyanız zarar görmüş olabilir. UnknowTR#5108 DC adresinden bana ulaşın :)

:indir:

İNDİRME LİNKİ -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VİRÜS TOTAL (RAR) -

VİRÜS TOTAL (EXE) -

Yardımlarından dolayı BaXen'e çok teşekkür ediyorum :)

Son düzenleme:
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Hocam yönetici çalıştırdığım halde hata aldım. Dosya bayağıdır sıkıntılıydı zaten yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
7 HİZMET YILI
neye göre çöp kime göre çöp adam paylasmış sen daha iyisini yapıyosan yap onu kulanalım.

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum konunun en altında ki notunu gördüm. Önemli değil, her zaman. Ancak; Keşke programda ki sorunların tamamını düzeltip o şekilde paylaşsa idin daha iyi olurdu. Yine ellerine sağlık. Güzel program. :gelisirabii:

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum konunun en altında ki notunu gördüm. Önemli değil, her zaman. Ancak; Keşke programda ki sorunların tamamını düzeltip o şekilde paylaşsa idin daha iyi olurdu. Yine ellerine sağlık. Güzel program. :gelisirabii:
Programı tamamen düzenledim aslında normal bir hosts dosyası olan pc de sorunsuz çalışıyor ancak host dosyası sorunlu ise programda sorun çıkarıyor

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@UunknowTR bu tür programları nasıl yazdığını anlatan kısa ve öz bir konu yaparmısın bende seviyorum bu işleri ama nasıl oluyor bilmiyorum :D

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Rsthost varkan bu acemice.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...