hotfix hakkında bilgi içeri gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar öncellikle hotfix dediğimiz şey loldeki dosyaları değiştirerek bi önceki pachı oynatmamızı sağlıyor buda scnin şuanki halini açmamızı sağlar yok ban riski artıyor yok kesin ban vs gibi söylemler var açıklık getirmek istiyorum öncelikle biz 10.20 yamasını 10.19 yapmıyoruz çok mini pach geldi 10mblik şey buda 10.19.1 biz hotfix yaptığımız da 10.19 yani 1 i siliyoruz sadece ayrıca sc zaten oyunun dosyalarıyla oynanarak yapılan bir programdır illaki ban yiceksiniz belki 1 yıl sonra belki yarın bunu bilemezsiniz hotfix isteyen özelden yazsın atayım çok hesap satıp parasını yiyen biri olarak söylüyorum iyi forumlar :)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hotflixin ban riski daha yüksektir ve 1 hafta ile 10 gün arasında banın garanti olduğunu söyleyebilirim yanlış yönlendirmeyelim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hotflixin ban riski daha yüksektir ama dostum
dostum açıklamasını yaptım 10.20 yamasımı 10.19 gibi göstermiyoruz 10 mblık şey sen sc açtığın için zaten ban yiceksin neyse kimseye zorla kullacaksınız diye bir şey demiyorum yazanlara atıyorum gösteriyorum ligimi kasıp satıyorum iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...