Hotfix Öncesi Durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar WindSharp bittikten sonra bir süre script kullanmayı bırakmıştım. Şimdi LazySharp ile geri dönmek istiyorum fakat sormak istediğim olay şu. Bildiğim kadarıyla Lazy şuan ban yedirtiyor birkaç gün içerisinde. Bu hotfix ile mi alakalı? Yani hotfix öncesi de banlanan oluyor muydu?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk hotfixsiz kullanamadıkki çıkar çıkmaz hotfixe düştü

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben de bu soruyu merak ediyorum hotfix olmadan giriş güncellemesi gelecek mi şöyle bi kaç ay ban yemeden oynayabilsek en azından

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Whether or not we will be banned right now depending on the update

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hotfixli hotfixsiz fark etmez hile detected ve 1-5 gün arası ban atıyor.

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hotfix olmadan yaklaşık 5 ay kullanmışdım geçmişte 0 ban 3 gündür hotfixle oynuyorum bugün ban yedim g.o.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
arkadaşlar hotfix olmadan yaklaşık 5 ay kullanmışdım geçmişte 0 ban 3 gündür hotfixle oynuyorum bugün ban yedim g.o.
Geçmiş olsun. Merak ettiğim kısım bu son yakada hotfix öncesi hiç bansız geçen bir pencere olup olmadığıydı olmamış. Üzücü. Umarım buna bir şekilde çözüm bulabilir scriptin sahipleri

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Merak ettiğim kısım bu son yakada hotfix öncesi hiç bansız geçen bir pencere olup olmadığıydı olmamış. Üzücü. Umarım buna bir şekilde çözüm bulabilir scriptin sahipleri
Hile zaten %100 ban atıyor her türlü ban yiyeceksin zaten

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
hotfix ile 4 günde ban yedim arkadaşlar hotfix olmadan kullanın derim bence güncellenmesini bekleyin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hotfix ne kanka lolun hile koruması falan mı
Hotfix riot'un getirdiği oyunda herhangi bir şampiyon eşya rün vs. bozulursa ara yamadır. Script aslında hotfixten önce çalışıyorsa dosyaları eski haline getirmek için kullanırız ki bence baya zahmetli ve gereksiz. Diğer yamada her türlü kullanmak daha sağlıklı. (Benim fikrim, emin değilim)

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Hile detected hotfix ile alakalı olduğunu sanmıyorum pek. Inject ettiğin an 3-5 gün bilemedin 1 haftaya banlanıyorsun. Hotfix yapılmadan önce de banlanılıyordu ancak ban süreleri değişken idi. Bazıları 3 günde ban yerken bazıları 1 ayda ban yiyordu. Daha fazla aynı-benzer yorumlar gelmemesi için Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...