Arkadaşlar WindSharp bittikten sonra bir süre script kullanmayı bırakmıştım. Şimdi LazySharp ile geri dönmek istiyorum fakat sormak istediğim olay şu. Bildiğim kadarıyla Lazy şuan ban yedirtiyor birkaç gün içerisinde. Bu hotfix ile mi alakalı? Yani hotfix öncesi de banlanan oluyor muydu?
Geçmiş olsun. Merak ettiğim kısım bu son yakada hotfix öncesi hiç bansız geçen bir pencere olup olmadığıydı olmamış. Üzücü. Umarım buna bir şekilde çözüm bulabilir scriptin sahipleri
Geçmiş olsun. Merak ettiğim kısım bu son yakada hotfix öncesi hiç bansız geçen bir pencere olup olmadığıydı olmamış. Üzücü. Umarım buna bir şekilde çözüm bulabilir scriptin sahipleri
Hotfix riot'un getirdiği oyunda herhangi bir şampiyon eşya rün vs. bozulursa ara yamadır. Script aslında hotfixten önce çalışıyorsa dosyaları eski haline getirmek için kullanırız ki bence baya zahmetli ve gereksiz. Diğer yamada her türlü kullanmak daha sağlıklı. (Benim fikrim, emin değilim)
Hile detected hotfix ile alakalı olduğunu sanmıyorum pek. Inject ettiğin an 3-5 gün bilemedin 1 haftaya banlanıyorsun. Hotfix yapılmadan önce de banlanılıyordu ancak ban süreleri değişken idi. Bazıları 3 günde ban yerken bazıları 1 ayda ban yiyordu. Daha fazla aynı-benzer yorumlar gelmemesi için Konu kilit.