Hotmail checker yazılımının satışı yapılabilir mi?

Üye
Python ile hotmail checker geliştiriyorum. Sizce satılabilir mi? Şu an sadece hesap kontrolü yapıyor ve ülke tespiti yapıyor. Geliştirsem satılır mı? Önerdiğiniz özellikler varsa ekleyebilirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
selam bana hotmail, outlook creator ve crecker lazım yapabilirsen konuşalım

Üye
tabikide yapılabilir ve satılabilir örnek olarak yabancı telegram kanalları bunu sık sık yapıyor, bu şekilde toollar oluşturuyor ve satıyor ancak cok alıcısı yok hali hazırda zaten şuan silverbullet için bir hotmail configi publanmış olarak bulunmakta insanlar satın almak yerine onunla combolarını checkliyor.

Üye
tabikide yapılabilir ve satılabilir örnek olarak yabancı telegram kanalları bunu sık sık yapıyor, bu şekilde toollar oluşturuyor ve satıyor ancak cok alıcısı yok hali hazırda zaten şuan silverbullet için bir hotmail configi publanmış olarak bulunmakta insanlar satın almak yerine onunla combolarını checkliyor.
pubsa linkini atabilirmisiniz ona göre toola yeni özellikler ekleyip satmayı düşünüyorum

Banlı Üye
Ciddi fiyatlardan kimsenin alacağını düşünmem ama uygun fiyattan güzel, sade ve basit anlaşılır bir şey yaparsan illa ki alan olacaktır forumlarda paylaşırsan