HP servis hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar HP da2002 nt laptobum var 1 yıl önce alınmasına rağmen çok ciddi sıcaklık problemleri yaşıyorum eskiden fan 4 kademe dönerken artık 3 dönüyor. benim sorum pcnin garantisi daha bitmedi o yüzden servise vericem garanti para vb istemez demi? veya garanti temizlik yapiyormu bazılarının söylediğine göre donanımsal bir arıza olmadan almiyorlarmiş bilen bir kişi cevap verirse sevinirin

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Benim bildiğim garantisi süren laptopların temizliğini servisi ücretsiz yapıyor diye. Misal monster ömür boyu temizlik hizmeti veriyor üstelik ücretsiz. 1 yıl kullanmışsın artık fan temizliğine falan götür bence. 6 Aylık periyotlar halinde temizlik yaptırın diyorlar laptopa. Laptopun fanları çok sık yapraklı ve toz kaplarsa hiç bir işlevi kalmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim bildiğim garantisi süren laptopların temizliğini servisi ücretsiz yapıyor diye. Misal monster ömür boyu temizlik hizmeti veriyor üstelik ücretsiz. 1 yıl kullanmışsın artık fan temizliğine falan götür bence. 6 Aylık periyotlar halinde temizlik yaptırın diyorlar laptopa. Laptopun fanları çok sık yapraklı ve toz kaplarsa hiç bir işlevi kalmaz.
teşekkürler aslında servise götürmek de sorun yok ama cok uzak kaliyor maalesef cevap için sağol konu kapatılabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bende 2.olarak kullandığım hp 15bs052nt modelli laptobum var servise gittiğinde her türlü bakımı yapıldı şarj sorunu vardı temizlik vs. yapılmış olarak gönderildi

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende 2.olarak kullandığım hp 15bs052nt modelli laptobum var servise gittiğinde her türlü bakımı yapıldı şarj sorunu vardı temizlik vs. yapılmış olarak gönderildi
Google mapden baktigima göre kapaliyiz, kargo ile gönderin aletleri diyorlar sen nasıl gonderdin

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pcndeki vidadır ve ya içindeki parçalarda açılma belirtisi ciddi şekilde yoksa ve garanti net olarak devam edebiliyorsa ilk önce yedekelerini alıp gönderebilirsin ama en ilk göndereceğin yeri ara ve şikayetlerini ve ne yapabileceklerini sor kesinlikle sor aksi taktirde pcn otoban olur ben yaşadım. + Laptoplarda ısınma sorunu normal sık kullanılıyor bu dönemde + termal macunların kuruduysa ve ya termal macun kuruduğu halde oyun tarzı işlemlerde bulunduysan fanı olan parçalar ve pc fanları zarar görmüş olabilir ne tür zarar dersen ince bağlantı kabloları vb ve bu tarz sorunun temel sebebi fan yağında kuruma , termal macunda kuruma , pcde aşırı kir toz, klavye altında biriken kir, laptop ekran çerçevesinde açıklık var ise ondanda olabilir. Ama neden sebebi klasik macun kuruması bakımsızlık ve düzensiz sürekli şarjzda kullanılması vb göndereceğin yerede ara sor yapıyolarmıymış ona göre yolla ama genel olarak garantiler bu işlemleri bedava yapıyor yanında seninde söylemen lazım yoksa pc bos geri gelir yada gelmez. + pcye takılı vidalara varsa siyah boya veya keçeli siyah kalem vb sür beyazlıklar gitsin sen açmadığın halde o belirtiler var ise garantiden saymazlar para isterler yada yapmazlar dikkat et bunada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...