HP Teknik Servis Süreci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar, konuyu kısa tutmaya çalışacağım. Bende 2018 den alınma HP Omen 15 serisinden bir laptop vardı ( detaylı incelemek isteyenler için:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
) ve geçen sene oyun oynarken bilmediğim bir neden yüzünden anakartında bir kaç çipi yendı. Bir senedir dolapta öyle duruyordu para olmadığı için ve 10 gün önce HP teknik servise anakartının değişmesi için yolladık 3.200TL ücret karşılığında. Bugün anakartının yedeğinin olmadığını ve dilerseniz 1.5- 2 ay sonra tamamen aynı özelliklere sahip yenisini yollayacaklarını söylediler fakat laptop ve gönderdiğimiz para onlarda kalıcaktı, bizde kabul ettik sizce doğrusunu mu yaptık yoksa geri mi istemeliyim laptop ve paramı ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Doğru yapmışsın. Büyük ihtimalle sana yeni nesil bir laptop yollayacaklar. Çünkü eski laptopları üretmiyorlar mantık olarak. Güncel serili işlemci yollarlar yani 7. nesil varsa en son nesilli gönderirler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam neticeyi buraya yazarsan sevinirim bende göndericem garantiye

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben iphoneda buna benzer bir durum yaşadım iphone 8 vardı bende aşırı garip biçimde 0 kutusundan çıkarmama rağmen ekranda ölü piksel vardı gönderdim baya bir süre geçti 3 4 ay oldu sonunda geçikme için bir telafi olarak normalde 3 bin lira civarı yukarısı olan iphone x i 1300 lira verirsek göndereceklerini söylediler gönderdilerde sanada 2018den kalma model göndermezler ellerinde yokturdur eminim verecekleri pc verdiğin parayı kat kat amorti eder

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar, konuyu kısa tutmaya çalışacağım. Bende 2018 den alınma HP Omen 15 serisinden bir laptop vardı ( detaylı incelemek isteyenler için:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
) ve geçen sene oyun oynarken bilmediğim bir neden yüzünden anakartında bir kaç çipi yendı. Bir senedir dolapta öyle duruyordu para olmadığı için ve 10 gün önce HP teknik servise anakartının değişmesi için yolladık 3.200TL ücret karşılığında. Bugün anakartının yedeğinin olmadığını ve dilerseniz 1.5- 2 ay sonra tamamen aynı özelliklere sahip yenisini yollayacaklarını söylediler fakat laptop ve gönderdiğimiz para onlarda kalıcaktı, bizde kabul ettik sizce doğrusunu mu yaptık yoksa geri mi istemeliyim laptop ve paramı ?
knk daha önceden bişey yüklediysen arkada bişey çalışıyordur çok ısındığı içinde yanmıştır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
HP teknik servisi son derece kaliteli ve ilgili zamanında HDD sorunu için servise yollamıştım ben belirtmememe rağmen ekran temizliği donanım temizliği ve termal macun yenilenmiş halde yollanmıştı ben çok memnun kalmıştım. Bu yaptığın şey de seni üzmez için rahat olsun.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
ben iphoneda buna benzer bir durum yaşadım iphone 8 vardı bende aşırı garip biçimde 0 kutusundan çıkarmama rağmen ekranda ölü piksel vardı gönderdim baya bir süre geçti 3 4 ay oldu sonunda geçikme için bir telafi olarak normalde 3 bin lira civarı yukarısı olan iphone x i 1300 lira verirsek göndereceklerini söylediler gönderdilerde sanada 2018den kalma model göndermezler ellerinde yokturdur eminim verecekleri pc verdiğin parayı kat kat amorti eder
Kanka pek anlamadım İphone x aldın içinde ölü piksel çıktı , garantiye gönderdin ve 1300 tl verip aynı telefonun sağlam halini geri mi aldın ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam neticeyi buraya yazarsan sevinirim bende göndericem garantiye
Hocam merhaba, dün aradılar ve bana bilgisayarımın tamamen aynı özelliklerine sahip başka bilgisayar yok dediler (demek ki sınırlı üretim Omen 15'miş... üzüldüm açıkçası) 2TB HDD yerine 1TB HDD verecekler fakat ekran kartını 1060 Max-Q 6GB yerine 3060 veya 3070 vereceğiz dediler. Uzun süreceği için de geçici bir cihaz da istedim bakalım ne olucak :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
en mantıklısını yapmışsın hocam zaten 2-3 ay sonra yolladıgında fiyat artışı olmiyacağı ne malum en temizini yapmışsın.
bide eski laptop parçaları fln üretmiyorlar diye biliyorum yeni birşey yollarlarsa haber edersen sevinirim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
en mantıklısını yapmışsın hocam zaten 2-3 ay sonra yolladıgında fiyat artışı olmiyacağı ne malum en temizini yapmışsın.
bide eski laptop parçaları fln üretmiyorlar diye biliyorum yeni birşey yollarlarsa haber edersen sevinirim
Tekrardan merhabaa çok sevinçli bir şekilde geri döndüm, gönderdikleri cihazda 3080TI 12.Nesil İ7 var şok oldum gördüğümde. Ayrıca herkese teşekkür ederim yardımlarınız için<3.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben olsam kabul etmezdim bende yollamıştım en kötü parçaları takmışlar 2 ay sonra yine pozuldu

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
En iyisini yapmışsın. En azından 0 laptop alırsın free ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...