Hp Victus F.15 Bios Sürümünü Değiştirmek İstiyorum.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Hp Victus kullanıcısıyım ve spoof için eski bios sürümüne geçmem lazımmış sanırım. Ne yaparsam yapayım eski sürüme geçemiyorum bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum lütfen bilgili olan birileri var ise bu konuya bekliyrum

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesinden hp image assistant indir
  1. 1. Adım Ürün Listemi Oluştur bölümünde Ürün Listemi Düzenle penceresini açmak için Oluştur öğesine tıklayın.
  2. İşletim sistemini seç açılır menüsüne tıklayın ve işletim sisteminizi seçin
  3. Ürününüzü HP Ürün Kataloğu listesinden seçin veya Arama kutusundan ürününüzün adını ve numarasını arayın.
    EliteBook veya 800 ifadeleriyle arama yapabilirsiniz.
  4. Uygula seçeneğine tıklayın.
  5. Ürün Listemden Seç bölümünde bilgisayarınızı veya bilgisayarlarınızı seçin.
  6. Adım SoftPaq'leri Al bölümünde Analiz et öğesine tıklayın ve ardından HPIA'nın görüntü yapılandırmasını HP'den alarak indirilmesini bekleyin.
    Kullanılabilir SoftPaq'ler sekmesi, seçili bilgisayarlar için kullanılabilir SoftPaq'leri listeler.
    İndirilecek/Uygulanacak Bileşenleri Seç açılır menüsünü seçin ve ardından BIOS bileşenini seçin.
    Bir BIOS bileşeni yoksa BIOS sürümünüz günceldir.
    İndir seçeneğine tıklayın.
    SoftPaq'leri indir ve çıkar öğesini seçin ve ardından Başlat öğesine tıklayın.

BIOS'u BIOS'un içinden güncelleştirme​

HP, F15 Kurulum uygulaması aracılığıyla bir BIOS güncelleştirme seçeneği sağlar.
    1. Bilgisayarı açın ve art arda f10 tuşuna basın. BIOS Kurulum yardımcı programı görüntülenir.
    2. BIOS Güncelleştirmeleri için HP.com'u kontrol et seçeneğini seçin.
    3. Bir BIOS güncellemesi olup olmadığını kontrol etmek için ekrandaki talimatları izleyin.
    4. BIOS güncelleştirmesi mevcutsa BIOS'u güncelleştirmek için ekrandaki talimatları izleyin.

Bilgisayar bilgilerini toplama:

Ctrl ve alt tuşlarını basılı tutun ve ardından HP Sistem bilgisi yardımcı programını açmak için c tuşuna basın.
    com-dt-business-bios-update-within-win-manually-system-info-win-1

• Ürün adını, Ürün numarasını, İşlemci Adını ve Sistem BIOS bilgilerini not edin.
    • Yukarıdaki yöntemi kullanarak sistem bilgilerine erişemezseniz Windows'ta Sistem Bilgileri'ni arayın ve açın.
      Sistem Modeli, Sistem SKU'su (ürün numarası), İşlemci, BIOS Sürümü/Tarihi ve Ana Kart Ürün bilgilerini not edin.

com-dt-business-bios-update-within-win-manually-system-info-win-2

Bilgisayarınızı BIOS güncelleştirmesi için hazırlama​

BIOS'u güncelleştirmeden önce olası sorunları önlemek için, tüm açık uygulamaları kapatın ve virüsten koruma yazılımını ve BitLocker'ı geçici olarak devre dışı bırakın.
      1. Tüm açık uygulamaları kapatın.
      2. Virüsten koruma yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Virüs koruma ayarlarına erişmek için Windows'ta Güvenlik ve Bakım öğesini aratın ve açın, ardından Güvenlik öğesine tıklayın.
      3. BitLocker sürücü şifrelemeyi geçici olarak devre dışı bırakın. Windows'ta, BitLocker'ı Yönet öğesini aratın ve açın. Korumayı duraklat seçeneğine ve ardından Evet'e tıklayın. Hazırlıklı olun ve BitLocker kurtarma anahtarını hazır bulundurun.
        DİKKAT:
        BitLocker devre dışı bırakılmazsa bilgisayarı yeniden başlattığınızda BitLocker anahtarı algılanmayabilir. BitLocker kurtarma anahtarını bilmiyorsanız, verilerinizi kaybedebilirsiniz veya Windows'u yeniden yüklemeniz gerekebilir.

win-ss-bitlocker-suspend

BIOS güncelleştirmesini yükleme​

BIOS güncelleştirmesini HP web sitesinden indirme ve yükleme.
        1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
          sayfasına gidin.
        2. Bilgisayarınıza yönelik ürün sayfasına gidin.
        3. Çıkan listeden BIOS öğesini seçin ve ardından mevcut BIOS güncelleştirmelerini gözden geçirin.
          DİKKAT:
          BIOS güncelleştirmesinin yüklü olan sürümden daha güncel olduğunu ve bilgisayarınız için geçerli olduğunu doğrulamak için Ayrıntılar bölümünü okuyun. Yanlış BIOS'un yüklenmesi bilgisayarınızın çalışmamasına neden olabilir.
          • Listede bilgisayarınıza yönelik bir BIOS güncelleştirmesi görmüyorsanız mevcut bir güncelleştirme yoktur.
          • Birden fazla BIOS güncelleştirmesi varsa, Sistem Bilgileri yardımcı programındaki bilgileri kullanarak bilgisayarınızın ana kartını belirleyin.
          • Bir BIOS güncelleştirmesi bulursanız İndir öğesine tıklayın. HP İndirme ve Yükleme Asistanı görüntülenirse Sadece indir'i seçin ve ardından İleri seçeneğine tıklayın. BIOS güncelleştirme dosyasını bilgisayarınıza kaydetmek için Kaydet öğesine tıklayın.
        4. İndirilen BIOS güncelleştirme dosyasını kaydettiğiniz klasöre veya masaüstüne gidin ve ardından yüklemeyi başlatmak için dosya adına çift tıklayın (örnek: sp12345).
          Bilgisayarın güncelleştirmeyi yüklemesini bekleyin. Bilgisayar bip sesi çıkarabilir, ekranı kapatıp açabilir veya fanları çalıştırabilir veya güç ışığı yanıp sönebilir. Bu durum normaldir.
          DİKKAT:
          Güncelleştirme işlemi tamamlanana kadar bilgisayarı kapatmayın veya yeniden başlatmayın.

con-dt-bios-location-saved-update

con-dt-bios-click-yes-allow-update

con-dt-bios-install-wizard

con-dt-bios-end-user-license-agreement
          win-ss-update-bios-recovery
          con-dt-bios-select-update-in-update-recovery
          con-dt-bios-click-restartnow
          con-dt-bios-click-apply-update-now
          con-dt-bios-screen-display-progress
          con-dt-bios-click-continue-startup

Kaynak:
      Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kral dc: yd.ozzy ekle hp victus kullanıyorum yardımcı olurum

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendin yapamazsan, teknik servise götür. Spoofer için bir amacın var ise eğer ki biosu sıfırlarlarsa o şekilde de spoof atabilirsin. Dikkat etmen gereken şey bu işlemler yapılmadan önce bilgisayarın diskleri silinerek temiz bir format atılması lazım.