Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibidir. Sizce Windows 10 mu kurmalıyım yoksa Windows 11 mi kurulmalı? Sebebiyle söyler misiniz? Teşekkür ederim.
Kesinlikle win 10 kurmalısın. Win 11 şuan tam olarak stabil değil ve oyunları programları vs. destekleme açısından win 10'a göre geri. En az birkaç ay daha win 10 kullanılabilir. Hile desteği konusunda da yine Win 10 önde. Yine de tercih sana kalmış..
Ben 10 Kullanmanı Tavsiye Ederim Eğer Esnek bir görünüm istiyorsan 11 kurabilirsin 11 arka planda aktif olarak veri kullandıgı için ben kullanmıyorum 10 ile işlerimi rahatlıkla halledebiliyorum
Windows 10 tabiki, ben Windows 11 çıktıktan 1 ay sonra geçtim 2 hafta sonra siyah ekran hatası verdi Windows 10a geri döndüm Windows 11 hâlâ stabil değil
windows 11 daha yeni çıktığı için bazı hatalar olabilir programlar stabil çalışmıyor bile bana kalırsan windows 10 dan şaşma senelerdir düzeltilen ve tamamlanmış bir işletim sistemi
win 10 daha iyi win 11 de istediğin uygulamaları yükleyip oynayamazsın bir çok hatalarla karşılaşılıyor haberin olsun zaten gerektiğinde yükseltirsin veya tekrardan atarsın
Kesinlikle win 10 kurmalısın. Win 11 şuan tam olarak stabil değil ve oyunları programları vs. destekleme açısından win 10'a göre geri. En az birkaç ay daha win 10 kullanılabilir. Hile desteği konusunda da yine Win 10 önde. Yine de tercih sana kalmış..
Ben de kesinlikle sana katılıyorum. windows 11 6-7 ay daha yüklenmemesi gereken bi işletim sistemi. Yeni olan tüm sistemlerde geçerli olan bi durum umarım yakında performans açısından güncellerler.
hile kullanıcak isen çoğu hile win 10 da win 11 de stabil değil sıkıntı yaşayabilirsin şuanlık win 10 kur adam akıllı güncelleme geldikten sonra win11 e geç