Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bence oyun oynamak için laptop almamalısın bir süre sonra performans düşüşü yaşarsın kasa alman daha mantıklı ama yurt dışına çıkıyorum veya şehir dışına çıkıyorum vs. diyorsan laptop olarak gigabyte daha iyi
Hp victusu 7P648EA çek direkt kanka. ssd yetmezse ilerde arttırırsın ama işlemci olarak diğerleri i7 12500H - victus 13500H ve 4060 6gb . kaçırma derim. ben ryzen 7 4800h lı bi laptop aldım şu an onu kullanıyorum . laptoplarda bu işlemcilerden uzak durun derim
Monster Tulpar T7 V20.5.9 i7-12700H 32 GB 500 GB SSD RTX3060 17.3" Full HD Notebook ama fazla isinmadan sikayet ediyolar onun icinde sogutucu fan almak lazm ekstradan. link :
Asus TUF ve gigabyte modelinden birisini tercih ederdim ben olsam diğerleri malzeme kalitesi olarak o kadar da iyi değil özellikle excalibur donanım olarak daha iyi olsa dahi seçmeyeceğim markalar arasında geliyor
HP markalı laptop i5 13th gen ve rtx 4050 için ideal. 7 saat 15 dakikaya kadar pil ömür olması çok güzel fakat ekran kartı 95 watt olması çok düşük. Ne kadar watt düşükse o kadar FPS düşebilir.
Asus markalı Tuf gaming laptop Amd Ryzen 7 7735HS işlemci HP gaming laptopun i5 13th işlemcisininden %30 oranı daha az sahip bir işlemci. 140 watt yeterli. soğutması ortalamadır
Gigabyte markalı G5 laptop ekran kartı 75w olmasından dolayı almaz.
Casper markalı Excalibur laptop her Casper laptoplar kronik olarak bilinen CLEVO kasası kullanıyor olabilir. Birde gereksiz pahalı olması