Onaylı Üye
kesinlikle çok iyi alabilirsin ama bütçen yoksa hp pavilion alabilirsin 15k fiyatı vardı galibaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhabalar HP'nin bu ürünü gözüme çok güzel geldi hem yorumlarıda gayet iyidi size de bir sorayım dedim bu sistem alınır mı yoksa daha iyi aynı fiyatlı bir alternatifi var mı üni öğrencisi olduğum için laptop lazım bana.
hocam gayet iyi alabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhabalar HP'nin bu iki ürünü gözüme çok güzel geldi hem yorumlarıda gayet iyidi size de bir sorayım dedim bu sistemlerden hangisi alınır? Yoksa daha iyi aynı fiyatlı bir alternatifi var mı üni öğrencisi olduğum için laptop lazım bana.
hocam 3050 ile 3050ti arasında çok bi fark var mıdır bilginiz var mı bu konudahocam gayet iyi alabilirsin
hem öğrenim hemde oyun için alıyorumMerhaba, bence bu kadar para vereceksen ve öğrenim amaçlı kullanacaksan macbook almak daha mantıklı bir seçim olur pil ömrü ve kullanım süresi daha uzun ayrıca satmak istediğin zaman rahat satarsın.
oyunlardaki performansı nasıl hocamaynısını kullanıyorum memnunum alınır
kesinlikle ryzenli modeli tavsiye ederim işlemci olarak bi tık daha iyi ayrıca 3050 ti var ekran kartı hadi yine neysede ryzen yeni nesil işlemcilerde soğutma anlamında kendini geliştirdiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhabalar HP'nin bu iki ürünü gözüme çok güzel geldi hem yorumlarıda gayet iyidi size de bir sorayım dedim bu sistemlerden hangisi alınır? Yoksa daha iyi aynı fiyatlı bir alternatifi var mı üni öğrencisi olduğum için laptop lazım bana.
benimde onu alasım var ama gpnteknoloji yorumları biraz beni endişelendirdi iade işlemleri falan diğeri amazon kendisi satıyor o bana daha bi iyi gibi geldikesinlikle ryzenli modeli tavsiye ederim işlemci olarak bi tık daha iyi ayrıca 3050 ti var ekran kartı hadi yine neysede ryzen yeni nesil işlemcilerde soğutma anlamında kendini geliştirdi
içini bilemem iademi değil mi ama performans olarak ben burdayım diyobenimde onu alasım var ama gpnteknoloji yorumları biraz beni endişelendirdi iade işlemleri falan diğeri amazon kendisi satıyor o bana daha bi iyi gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?