bunlar her yerdeler yaw , yorum kasıyorlar .Bakılmıyor ki şifre eklemişsin ve şifreyi bilmeden giremem niye herkes eyvallah eline sağlık demiş boş boş anlamadım
xd bir hata yaptım ya onu ben şifreyi düzenleme şifresi sanmıştım az uyuyorum mal mal hatalar yapıyorum şifresi 5555Bakılmıyor ki şifre eklemişsin ve şifreyi bilmeden giremem niye herkes eyvallah eline sağlık demiş boş boş anlamadım
şifre 5555şifrelenmiş kanka bu nasıl teşekkür ediyolar dicektim onuda yazan varmış:)??
youtube daki kaynaklardan birde udemy kursu satın almıştım sadık turan ın daha ona tam başlamadım ama fehmi uyarın html ve css kursu baya yardımcı oldu bana w3schools dan sorular falan çözdüm html kursunu tamamladım css i tamamlamadan merakıma yenik düşüp c ye başladımeğitim kısmını nerde yaptın hocam
ben de şu an c çalışıyorum da 1 2 eksik olduğum nokta var onları tamamladıktan sonra css çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak, eline sağlıkyoutube daki kaynaklardan birde udemy kursu satın almıştım sadık turan ın daha ona tam başlamadım ama fehmi uyarın html ve css kursu baya yardımcı oldu bana w3schools dan sorular falan çözdüm html kursunu tamamladım css i tamamlamadan merakıma yenik düşüp c ye başladım
c zor olur diye düşünmüştüm kolay bir dilmiş çokta zor gelmediben de şu an c çalışıyorum da 1 2 eksik olduğum nokta var onları tamamladıktan sonra css çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak, eline sağlık
üstte yazmıştımşifresi olmuyor birde neden şifreli![]()
valla ben hem crome da denedim hem edge de birde operadan bakayım dedim görüntü gelmedi ne yazik kiüstte yazmıştım