Efsane Üye
-Huawein Yeni Cihazı Mate30 lite Veya Denilene Göre Maimang 8 i Duyurdu;
Abdnin yaptırımlarını geri püskürtmeye çalışan firma acaba bu cihazında nasıl bi market ile karşımıza çıkacak
-Kirin 710 işlemci kullanan firma 6gb ram ile telefonu güçlendirmeyi düşünüyor
-Ayrıca 128gb depolama alanına sahip olucak
-6.21İnç FHD+ Ekrana sahip cihaz 3700mAH Batarya ile gelicek
-Ayrıca hafıza bana yetmez diyenlere 512 gb ye kadar yükseltilebilir sd kart desteğiyle birlikte gelicek
-Kamera olarak 3 kamerayla gelicek 1.si 24mp süper geniş açı 2.si 16mp arka kamera 3.sü 2mp derinlik algılama ve ön kamera ise 8mp olucak
-Safi Mavi ve Midnight Black renkleriyle gelicek olan cihaz
-Android Pie yani(EMUI 9.0) işletim sistemiyle gelicek
-Fiyatlarda çok bilgi kirliliği bulunmakta fiyatlar konusunda kesin birşey söyleyemiyorum
-Resmi satışlar 12 haziranda başlayacak sadece çinde satışa sunulucak cihaz ileride küresel piyasa sunulması bekleniyor
Abdnin yaptırımlarını geri püskürtmeye çalışan firma acaba bu cihazında nasıl bi market ile karşımıza çıkacak
-Kirin 710 işlemci kullanan firma 6gb ram ile telefonu güçlendirmeyi düşünüyor
-Ayrıca 128gb depolama alanına sahip olucak
-6.21İnç FHD+ Ekrana sahip cihaz 3700mAH Batarya ile gelicek
-Ayrıca hafıza bana yetmez diyenlere 512 gb ye kadar yükseltilebilir sd kart desteğiyle birlikte gelicek
-Kamera olarak 3 kamerayla gelicek 1.si 24mp süper geniş açı 2.si 16mp arka kamera 3.sü 2mp derinlik algılama ve ön kamera ise 8mp olucak
-Safi Mavi ve Midnight Black renkleriyle gelicek olan cihaz
-Android Pie yani(EMUI 9.0) işletim sistemiyle gelicek
-Fiyatlarda çok bilgi kirliliği bulunmakta fiyatlar konusunda kesin birşey söyleyemiyorum
-Resmi satışlar 12 haziranda başlayacak sadece çinde satışa sunulucak cihaz ileride küresel piyasa sunulması bekleniyor
Son düzenleme: