Huawei Mate 10 lite fut beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar Huawei Mate 10 Lite Fut Beta giriş başarısız hatası alıyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu telefonu kullanıyorum. Ancak aldığımdan belli Android 8 var ve bir türlü güncelleyemiyorum. Ayrıca Huawei bugüne kadar bir güncelleme bile getirmedi. Harmonyos güncellemesi ise ne zaman betayı açacağı belli değil ilk önceki bahsettiğim uygulama ise yakın tarihlerdeki betaları kullanma imkanı sunuyor ancak hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

zyzz legacy
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhabalar Huawei Mate 10 Lite Fut Beta giriş başarısız hatası alıyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu telefonu kullanıyorum. Ancak aldığımdan belli Android 8 var ve bir türlü güncelleyemiyorum. Ayrıca Huawei bugüne kadar bir güncelleme bile getirmedi. Harmonyos güncellemesi ise ne zaman betayı açacağı belli değil ilk önceki bahsettiğim uygulama ise yakın tarihlerdeki betaları kullanma imkanı sunuyor ancak hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
hocam tele root falan atıp pcden android 9a güncellemeyi deneyebilirsin onun dışında bi başka çözüm varmı bilmiyorum

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba oyunbros19031903,

Verebileceğim Bilgiler Doğrultusunda Deneme Yanılmaya Yönlendirmek İstiyorum. Ama Önce Bilginiz Varmı Yokmu Öğrenmeliyim. Telefon'lar Hakkında Donanımsal,Yazılımsal Bilginiz Nedir?

Eğer Bilginiz Mevcut Değil İse En Yakın Telefon Servis'ine Başvurunuz. Bilginiz Varsa Geri Dönüş Sağlayınız.

İyi Eğlenceler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam tele root falan atıp pcden android 9a güncellemeyi deneyebilirsin onun dışında bi başka

Merhaba oyunbros19031903,

Verebileceğim Bilgiler Doğrultusunda Deneme Yanılmaya Yönlendirmek İstiyorum. Ama Önce Bilginiz Varmı Yokmu Öğrenmeliyim. Telefon'lar Hakkında Donanımsal,Yazılımsal Bilginiz Nedir?

Eğer Bilginiz Mevcut Değil İse En Yakın Telefon Servis'ine Başvurunuz. Bilginiz Varsa Geri Dönüş Sağlayınız.

İyi Eğlenceler.
Donanım ve yazılım hakkında bilgim vardır zamında twrp tarzı uygulamalar ile rom atmıştım ancak şuan pc olmadığından root atamadım onun dışında oem kilidini açabildim.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Donanım ve yazılım hakkında bilgim vardır zamında twrp tarzı uygulamalar ile rom atmıştım ancak şuan pc olmadığından root atamadım onun dışında oem kilidini açabildim.
İşlem İçin Bilgisayar Şart. Lütfen Telefon Servisine Başvurunuz. Sorun Yazılımsal Veya İsteğe Bağlı Güncellemeniz Var Olabilir. Ayarlardan Kontrol Edip Eğer Yoksa Telefon Servisine Gidiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İşlem İçin Bilgisayar Şart. Lütfen Telefon Servisine Başvurunuz. Sorun Yazılımsal Veya İsteğe Bağlı Güncellemeniz Var Ayarlardan Kontrol Edip Eğer Yoksa Telefon Servisine Gidiniz.
Anladım teşekkür ederim. Peki şu fut beta uygulamasına girerken neden giriş başarısız hatası alıyorum? Bu konu hakkında bilgi alsam yeter.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu da ss
Post automatically merged:

Sildim, sitesinden indirdim, farklı sitelerden indirdim. Telefon bölgesini değiştirdim ancak ne yaparsam yapayım giriş başarısız hatası aldım. Huawei kimlikten hesabı silip 0 dan hesap açtım. Tayvan, Çin, Almanya dan hesap açtım ancak olmadı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221009-231653.jpg
    Screenshot_20221009-231653.jpg
    249.9 KB · Görüntüleme: 62
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu da ss

Sildim, sitesinden indirdim, farklı sitelerden indirdim. Telefon bölgesini değiştirdim ancak ne yaparsam yapayım giriş başarısız hatası aldım. Huawei kimlikten hesabı silip 0 dan hesap açtım. Tayvan, Çin, Almanya dan hesap açtım ancak olmadı.
APK Olarak Açmayı Denedinizmi Ve Daha Önce Giriş Yapabiliyormuydunuz?

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Evet apk olarak denedim. Daha önceden bilmiyordum bugün buldum.
Pekala Bu Uygulama İşini Diğer Anlattığım Şeyden Bağımsız Birşekilde Çözelim. Lütfen Telefonunuzdaki Önemli Şeyleri Yedekleyiniz. Hardware Format İçin Elinizi Sıvayın.

Bu Videodaki Adımları Takip Ediniz. Ardından Sonucu Bildiriniz. Teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
En mantıklısı en yakın telefoncuya gitmen, kendi başına yapmaya çalışırken yanlış bişi yaparsan telefon komple gidebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hocam Merhabalar Mobil Servis Devre dışı hatası alıyorsanız farklı bir wifi deneyiniz veya mobil veriden giriş sağlayınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
root atıp güncellemeyi deneye bilirsin

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Root atmak yerine Rom atmanı oneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pekala Bu Uygulama İşini Diğer Anlattığım Şeyden Bağımsız Birşekilde Çözelim. Lütfen Telefonunuzdaki Önemli Şeyleri Yedekleyiniz. Hardware Format İçin Elinizi Sıvayın.

Bu Videodaki Adımları Takip Ediniz. Ardından Sonucu Bildiriniz. Teşekkürler.
Sıfırladım ancak hala aynı hatayı alıyorum

Hocam Merhabalar Mobil Servis Devre dışı hatası alıyorsanız farklı bir wifi deneyiniz veya mobil veriden giriş sağlayınız.
Hayır öyle bir hata almıyorum. Giriş başarısız hatası alıyorum.

Hayır öyle bir hata almıyorum. Giriş başarısız hatası alıyorum.

Root atmak yerine Rom atmanı oneririm
Bilgisayar olsaydı direkt bunu yapıcaktım ancak pc olmadığı için yapamıyorum.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Baktığımda telefon 2017 de çıkmış ve çıkarken android sürümü 7.1 olarak çıkmış bu seneye kadar en fazla aldığı android sürümü 8.0 yani Huawei unutmuş bu telefonu . Uygulamaya gelecek olursak Ayarlardan uygulama izinlerini vermek isteyebilir bazen ona bak eğer olmaz ise uygulama 8.0 üstü android telefonlarda çalışıyor demektir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Baktığımda telefon 2017 de çıkmış ve çıkarken android sürümü 7.1 olarak çıkmış bu seneye kadar en fazla aldığı android sürümü 8.0 yani Huawei unutmuş bu telefonu . Uygulamaya gelecek olursak Ayarlardan uygulama izinlerini vermek isteyebilir bazen ona bak eğer olmaz ise uygulama 8.0 üstü android telefonlarda çalışıyor demektir.
Hocam ona baktım izinlerdir, 8.0 versiyon'a ancak youtubede ki diğer telefonlar 7.1, 8.0 ve 9.0 bu uygulamaya gidebildiğini gördüm. Ayrıca yukarıda ki arkadaşın dediği gibi telefonu Sıfırladım ancak durum aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...