Onaylı Üye
hocam tele root falan atıp pcden android 9a güncellemeyi deneyebilirsin onun dışında bi başka çözüm varmı bilmiyorumMerhabalar Huawei Mate 10 Lite Fut Beta giriş başarısız hatası alıyorum. Yaklaşık 2 yıldır bu telefonu kullanıyorum. Ancak aldığımdan belli Android 8 var ve bir türlü güncelleyemiyorum. Ayrıca Huawei bugüne kadar bir güncelleme bile getirmedi. Harmonyos güncellemesi ise ne zaman betayı açacağı belli değil ilk önceki bahsettiğim uygulama ise yakın tarihlerdeki betaları kullanma imkanı sunuyor ancak hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
hocam tele root falan atıp pcden android 9a güncellemeyi deneyebilirsin onun dışında bi başka
Donanım ve yazılım hakkında bilgim vardır zamında twrp tarzı uygulamalar ile rom atmıştım ancak şuan pc olmadığından root atamadım onun dışında oem kilidini açabildim.Merhaba oyunbros19031903,
Verebileceğim Bilgiler Doğrultusunda Deneme Yanılmaya Yönlendirmek İstiyorum. Ama Önce Bilginiz Varmı Yokmu Öğrenmeliyim. Telefon'lar Hakkında Donanımsal,Yazılımsal Bilginiz Nedir?
Eğer Bilginiz Mevcut Değil İse En Yakın Telefon Servis'ine Başvurunuz. Bilginiz Varsa Geri Dönüş Sağlayınız.
İyi Eğlenceler.
İşlem İçin Bilgisayar Şart. Lütfen Telefon Servisine Başvurunuz. Sorun Yazılımsal Veya İsteğe Bağlı Güncellemeniz Var Olabilir. Ayarlardan Kontrol Edip Eğer Yoksa Telefon Servisine Gidiniz.Donanım ve yazılım hakkında bilgim vardır zamında twrp tarzı uygulamalar ile rom atmıştım ancak şuan pc olmadığından root atamadım onun dışında oem kilidini açabildim.
Anladım teşekkür ederim. Peki şu fut beta uygulamasına girerken neden giriş başarısız hatası alıyorum? Bu konu hakkında bilgi alsam yeter.İşlem İçin Bilgisayar Şart. Lütfen Telefon Servisine Başvurunuz. Sorun Yazılımsal Veya İsteğe Bağlı Güncellemeniz Var Ayarlardan Kontrol Edip Eğer Yoksa Telefon Servisine Gidiniz.
Uygulamayı Yeniden Yükleyip Açmayı Denedinizmi?Anladım teşekkür ederim. Peki şu fut beta uygulamasına girerken neden giriş başarısız hatası alıyorum? Bu konu hakkında bilgi alsam yeter.
APK Olarak Açmayı Denedinizmi Ve Daha Önce Giriş Yapabiliyormuydunuz?Bu da ss
Post automatically merged:
Sildim, sitesinden indirdim, farklı sitelerden indirdim. Telefon bölgesini değiştirdim ancak ne yaparsam yapayım giriş başarısız hatası aldım. Huawei kimlikten hesabı silip 0 dan hesap açtım. Tayvan, Çin, Almanya dan hesap açtım ancak olmadı.
Evet apk olarak denedim. Daha önceden bilmiyordum bugün buldum.APK Olarak Açmayı Denedinizmi Ve Daha Önce Giriş Yapabiliyormuydunuz?
Pekala Bu Uygulama İşini Diğer Anlattığım Şeyden Bağımsız Birşekilde Çözelim. Lütfen Telefonunuzdaki Önemli Şeyleri Yedekleyiniz. Hardware Format İçin Elinizi Sıvayın.Evet apk olarak denedim. Daha önceden bilmiyordum bugün buldum.
Sıfırladım ancak hala aynı hatayı alıyorumPekala Bu Uygulama İşini Diğer Anlattığım Şeyden Bağımsız Birşekilde Çözelim. Lütfen Telefonunuzdaki Önemli Şeyleri Yedekleyiniz. Hardware Format İçin Elinizi Sıvayın.
Bu Videodaki Adımları Takip Ediniz. Ardından Sonucu Bildiriniz. Teşekkürler.
Hayır öyle bir hata almıyorum. Giriş başarısız hatası alıyorum.Hocam Merhabalar Mobil Servis Devre dışı hatası alıyorsanız farklı bir wifi deneyiniz veya mobil veriden giriş sağlayınız.
Hayır öyle bir hata almıyorum. Giriş başarısız hatası alıyorum.Hocam Merhabalar Mobil Servis Devre dışı hatası alıyorsanız farklı bir wifi deneyiniz veya mobil veriden giriş sağlayınız.
Bilgisayar olsaydı direkt bunu yapıcaktım ancak pc olmadığı için yapamıyorum.Root atmak yerine Rom atmanı oneririm
Hocam ona baktım izinlerdir, 8.0 versiyon'a ancak youtubede ki diğer telefonlar 7.1, 8.0 ve 9.0 bu uygulamaya gidebildiğini gördüm. Ayrıca yukarıda ki arkadaşın dediği gibi telefonu Sıfırladım ancak durum aynı.Baktığımda telefon 2017 de çıkmış ve çıkarken android sürümü 7.1 olarak çıkmış bu seneye kadar en fazla aldığı android sürümü 8.0 yani Huawei unutmuş bu telefonu . Uygulamaya gelecek olursak Ayarlardan uygulama izinlerini vermek isteyebilir bazen ona bak eğer olmaz ise uygulama 8.0 üstü android telefonlarda çalışıyor demektir.
root atınca garantisi v.b gitmiyor mu ?Root atmak yerine Rom atmanı oneririm
Gidiyor. Benim telefonumun garantisi biteli çok oldu.root atınca garantisi v.b gitmiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?