Huawei Matepad Pro vs iPad Pro

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selam. Yıllardır Apple kullanıyorum ve şuan bir adet MacBook Prom var fakat bayağı eskidi. Artık tablete geçiş yapmak istiyorum ama malum Apple ürünleri pahalı. Huawei en yeni çıkan tabletiyle iPad'in arasında 2 katı fark var. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Huawei'de sıkıntı yaşar mıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tablette ipad kavramı her zaman bariz şekilde ağır basıyor hocam ancak bütçeniz el vermiyorsa huawei matepad pro versiyonunu tercih edebilirsiniz alternatif olarak honor markasına da göz atmanızı tavsiye ederim orada da güzel işlere imza atmışlar tablet konusunda.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tablette ipad kavramı her zaman bariz şekilde ağır basıyor hocam ancak bütçeniz el vermiyorsa huawei matepad pro versiyonunu tercih edebilirsiniz alternatif olarak honor markasına da göz atmanızı tavsiye ederim orada da güzel işlere imza atmışlar tablet konusunda.
Hocam bariz şekilde derken ?. Yani ekranından depolamasına işlemcisinden ramine bakıldığında huawei daha iyi gibi tam net bilmediğimden soruyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam bariz şekilde derken ?. Yani ekranından depolamasına işlemcisinden ramine bakıldığında huawei daha iyi gibi tam net bilmediğimden soruyorum.
İşlemci hocam işlemci bambaşka bir şey katıyor tabletler konusunda.

Üye
Both are great tablets — iPad Pro wins in performance, apps, and long-term support, while Huawei MatePad Pro offers amazing value with a 144 Hz display and fast charging.
If you want pro-level power, go iPad. If you want premium features for less, go MatePad.