Huaweı P Smart 2018 Root Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkese sağlıklı ve huzurlu günler dilerim yaklaşık 1 ay süredir root atmak istediğim huawei p smart 2018 FIG-LX1 adlı cihazım ne yaptıysam bir türlü rootlanmadı ya rica ediyorum konuyu iyi bilen veya aynı cihazı kullanıp root başarısı olanlar konuya el atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim ‍

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
ben çok kez root atım ama hepsi pc den pc den nasıl root diyosan zaten belirli programalr var başta odin indiriyoz ve root atma için gerekli doslaraı indirip dowland moda alıp önce twap yükleyip gerekli programalrı ise sd kart dan yada üsb twp den memory kısmından seçip kuruyoruz ki ben çok kez root atma işlem iyaptın android 10 dan 4.4.4 e kadar hepsinde denemişimdir yapamıyorsan şu şekilde yaz yotube telefon markası tam olarak ören ayarlara gir telefon hakkında orda telefonun modeli olur mesela benim j415f bunu youtube yazıyorsun şu şekilde benimkinden örnek veriyim j415f root magic yazcan o olmadı twp yazarsın magici silip

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben çok kez root atım ama hepsi pc den pc den nasıl root diyosan zaten belirli programalr var başta odin indiriyoz ve root atma için gerekli doslaraı indirip dowland moda alıp önce twap yükleyip gerekli programalrı ise sd kart dan yada üsb twp den memory kısmından seçip kuruyoruz ki ben çok kez root atma işlem iyaptın android 10 dan 4.4.4 e kadar hepsinde denemişimdir yapamıyorsan şu şekilde yaz yotube telefon markası tam olarak ören ayarlara gir telefon hakkında orda telefonun modeli olur mesela benim j415f bunu youtube yazıyorsun şu şekilde benimkinden örnek veriyim j415f root magic yazcan o olmadı twp yazarsın magici silip
Teşekkür ederim cevapladığın için deneyeceğim

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
just restart your device and try the rooting process again, hope it will work

✅ ❤ My Life My Rules ❤ ✅
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
First install TWRP Helping for Pc Then install Supersu #Root

Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Huawei y7 2019 model telefonum da 5 aydır atmaya çalışıyorum yapamıyorum diğer arkadaşım özelden numaramı veya discordumu versem yardımcı olurmusun acaba?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Benim bildiğim Huawei cihazlarda unlock, root işlemi yapılmıyor. Şirket güvenlik politikaları gereği işleme müsade etmiyormuş.

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Huawei Şireki Root VB. Gibilerini Cihazda Yasakladılar Die Biliyorum

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk telefonun garantısı varsa hıc gırısme bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...